Vitali, 8:20 AM

2020. április 14., kedd

Uv ragasztás

Asztal lábakat lehet fábol vagy rozsda mentes fémből készíteni krómozott vagy szál csiszolt megoldással UV ragasztóval rögzítve. Hajlított üvegasztalokat is készítünk, akár úgy is, hogy db üvegből áll a tető és a láb, de lehet üveg lábakat is csinálni, tehát a lehetőségek száma szinte határtalan. UV fényre kötő szupererős ragasztó - mindig kell, Az másodperces UV fényre kötő szupererős ragasztó csak akkor köt meg, amikor mi szeretnénk. Hihetetlen akciók, egyedi termékek, készletről a HetiOlcso. UV ragasztás Ennek a különleges ragasztási technikának köszönhetően lehetőségünk nyílik két üvegfelület egymáshoz rögzítésére, láthatatlan módon.


A víztiszta, UV fényre kötő anyag olyan stabil rögzítést tesz lehetővé, amely erősebb az üvegnél, kiemelkedő teherbírással.

Miután egykomponensű ragasztókról van szó, teljes mértékben automatizálható a felhordás, ellenőrizhető és tervezhető a ragasztás paramétere. Nem tartalmaznak oldószert, a nedvességre, párára nem reagálnak, nincs ragasztómaradvány. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Szege Magyar utca 207.


Az UV ragasztók egykomponensű rendszerek, amelyek akrilát- vagy epoxigyanta-alapokra épülnek. UV vagy látható fény alatt másodpercek alatt keményítik, és a terméktől függően. UV ragasztó toll, Second Fix UV fényre kötő gyors ragasztó Az másodperces fényre kötő ragasztó egy szupererős ragasztó hatéoknyságával ragaszt, viszont csak akkor köt meg, amikor mi szeretnénk. UV -tintás toll lámpával láthatatlan íráshoz.


Tekercses puskázós toll.

USB UV ledlámpa nagyítóval. LAZER BOND UV FÉNYRE KÖTŐ RAGASZTÓ 4G és még termék közül választhat a kategóriában. Döntsön Praktikusan! Alkalmazható az üvegiparban, nagy üvegfelületek egymáshoz történő ragasztásánál, üveg és fémbútorok gyártásánál, és egyes műanyagok ragasztásánál.


A ragasztó teljesen áttetsző marad a kötés után is. Ez az üvegragasztási technika a ragasztó különleges tulajdonsága miatt kapta az UV , azaz ultra viola ragasztás nevet, mivel a ragasztó megkötéséhez erős UV sugárzás szükséges. Az UV -ragasztók csekély mennyiségben és vékony rétegvastagságban kerülnek felhasználásra. Adagolótű felhasználásával az UV -ragasztók felhordása egyszerűen és ellenőrzött körülmények között történhet.


A Visbella UV ragasztó importőre a Renuchem ec. UV Fényre kötő prémiumragasztó, az igazán erős tartásért. Végre itt a ragasztó , ami csak akkor köt meg amikor már készen vagyunk a ragasztás folyamatával. Használata pofon egyszerű, és nagyon kényelmes. Bekenjük a ragasztani kívánt felületet, összeillesztjük őket majd.


This video is unavailable. UV -fényre kötő prémiumragasztó az igazán erős tartásért. Mit jelent az UV ragasztás a gyakorlatban? Vannak olyan ragasztási feladatok, amikor nagyon gyorsan kell, hogy megkössön a ragasztó.


Ha ez a feltétel még kiegészül azzal, hogy valamilyen átlátszó tárgyat kell ragasztani, akko. A 3M ragasztók átfogó kínálatából válogathat, a ragasztási feladathoz leginkább alkalmas ragasztóanyagok közül.

A HSRshop 3M ragasztó webáruházban 3M Dual Lock ipari tépőzárak és csúszásgátlók, 3M Kétoldalas - kétoldalú Scotch és VHB ragasztószalagok, 3M Egyoldalas - egyoldalú ragasztószalagok, Scotch Weld kétkomponensű szerkezeti ragasztók, Ragasztó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések