Vitali, 8:20 AM

2020. április 29., szerda

Szövet ponyva

Esetleges sérülések esetén a ponyva anyag egyszerűen és gyorsan javítható. A PVC ponyva felület alkalmas dekorációs és reklám célokra is. Ponyva anyag Ponyva anyagainkat ajánljuk mobil autó garázsnak, termény - vagy áru takarásra, úszómedence fedésére, csónak - vagy hajó téliesítésére, utánfutó ponyvájának, esővédő függönynek, napellenzőnek, - és még sok minden másra.


A rögzítéshez zsinórátvezető ringliket ITT talál. Sajnos az egyre szélsőségesebb időjárás (jégesők, fokozódó UV sugárzás) és az egyre rosszabb minőségű alapanyagok (kb. 1-nyarat kibíró szövet és vagy szövött, zsákszerrűműanyag fedések) miatt egyre több olyan megrendelésünk van, ahol a jobb minőségű fa vagy fém vázra kell utólagosan új ponyvát készíteni.

Erre leggyakrabban szövet napellenző ponyva használatakor van szükség, mert a szövet kevésbé bírja az UV sugárzást, mint a PVC ponyva. Napellenző ponyva vásárlásakor figyelembe kell venni azt, hogy a ponyva fokozottan ki lesz téve az UV sugárzásnak. Ezeknek az árával nem tudunk versenyezni, így ezeknek a jó minőségű PVC alapú ponyva borítása sokszor többe kerül mint a komplett napellenző. Hagyományos szövet alapú napellenzők gyártását, javítását nem vállaljuk.


A szövet alapú napellenzők hamar koszolódnak, tisztításuk körülményes és drága. Az általunk használt anyagokból igény szerint készülhet bútortakaró, vagy egyáltalában bútorfedő, az elhasznált szövet helyére, főleg ha a terméket a szabadban szeretnénk használni. A ponyva színtartása esztétikai kérdés.


Home Termékek Ponyva szövet Átlátszó ponyva 8mm.

Víztiszta átlátszó ponyvánk használható teraszok fedéséhez, rendezvénysátrak „ablakának” vagy oldalfalának, éttermek külső teraszai. A technológia fejlődésével a szövet anyagú ponyvák helyett már szöveterősítésű PVC ponyva anyaggal dolgozunk. Ezt az anyagot egy speciális nagyfrekvenciás hegesztő géppel illesztjük a tartós és vízmentes zárás érdekében.


A CBA- szövet az egyik legújabb innovációja a Sattler-fejlesztésnek, egy igazi HighTexTermék. A CBA név jelentése „Clean Brillant Acrylic” – ezt a speciális szövet előnyei miatt kapta. Ellentétben a hagyományos anyagokkal, a CBA szövet felülete teljesen sima.


Ezáltal a textil felülete fokozott szigetelő képességgel bír. Kress vászon anyag. A tartó szerkezet is meghatározó a ponyva tömegének megtartásához és figyelembe kell venni a szállíthatóságot is. Egyedi asztalközép azsúrozással, festett falikép, vagy ballagó tarisznya?


Az erős rusztikus szövésű kress vászon méteráru anyag kiválóan alkalmas ezekre a célokra! Zavarja, hogy belátnak kertjébe, teraszára, vagy szem előtt van medencéje? Ezzel az UV sugárzás álló szövettel gyorsan és egyszerűen tudja kizárni a kíváncsi szemeket, de zavaró galambokat, verebeket és más, kárt okozó madarakat is egyszerűen távol tarthatja erkélyétől, teraszától vagy gyümölcsösétől. Az egyedi sátor ponyva készítés technikai jellemzői: Erős PVC borítású poliészter szövet (ponyva anyag) felhasználásával készül.


A ráhagyás mértéke a ponyva sátor kialakításától függ. Megbirkózunk minden ponyva problémával.

Teljesen egyedi alakzatú objektumok ponyvával való bevonását is ránk bízhatja. Teljesen manufakturális jelleggel , nagy szeretettel, és a legmagasabb technikai felkészültséggel gyártjuk a kabrió ponyvákat ,ügyelve arra, hogy az autó ékszere a szépen elkészített tető. Nálunk megtalálható gyári német (SonnenlanMAH)anyagminta választékból eldönthető hogy bőr illetve szövet hatású legyen a. Anyaga Spunbond szövet , háromrétegű vízálló, lélegző membrán - Könnyen telepíthető.


A képekre kattintva nagyban is megnézheti ponyvázási referenciáimat, és eldöntheti igényt tart-e munkámra. Fő profilunk: raktársátrak,rendezvénysátrak,garázsok,tárolók készítése valamint takaróponyvák, térelválasztók, heggesztőfüggönyök. Alkalmas kerti bútorok, járművek, szobrok, játékok vagy építési anyagok letakarásához.


A sátorponyva anyagában színezett. Speciális szövési technológiájának köszönhetően sátorponyva anyagaink nagy szakító szilárdságúak, ellenállnak a sérüléseknek. Vállunk egyedi ponyva gyártását, napellenzők és napvitorlák forgalmazását, raktársátor és rendezvénysátor gyártását, teraszok ,kerthelyiségek, dohányzó helységek kialakítását, téliesítését, medence és jakuzzi fedéseket.


Minőségi lakástextil méteráru️️️️, függöny️, ágytakaró️, mintás pamutvászon️, loneta️, olcsó patchwork️, angin, molinó, zsákvászon️.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések