Vitali, 8:20 AM

2020. április 7., kedd

Rockwool deltarock plus ár

A szabadalmaztatott Deltarock éklemezek különösen alkalmasak a magastetők szarufák közötti hőszigeteléséhez. A rockwool deltarock szigetelőanyag kiegészítő szigetelése lehet a rockwool multirock. A tetőtéri fóliák használata nagyon fontos! Rockwool Deltarock.


A Deltarock szarufák közötti és magastetők hőszigetelésére kifejlesztett közetgyapot termék.

A különleges formának köszönhetően házilagosan, külön képesítés nélkül, minimális vágási veszteséggel beépíthető. Deklarált hővezetési tényező 035W(m-K). Válassza ki a kívánt vastagságot és. Rögzítést nem igényel.


Célszerű páraáteresztő tetőfólia alkalmazása és a teljes. Deltarock , Multirock, Airrock L Airrock N Frontrock, Steprock, Conlit. A kőzetgyapotnak igen jó a hang és hőszigetelő képessége, ezenkívül rendkívül kedvező tűzvédelmi paraméterekkel rendelkezik.

Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, gyárilag derékszögű háromszög alakra vágott, csupasz kőzetgyapot lemez. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! A Deltarock kőzetgyapot lemezeket direkt a magastetők, tetőtéri szobák szarufák közötti hőszigetelésére fejlesztették ki.


Multirock, Deltarock tetőtéri szigetelőanyagok, Frontrock kőzetgyapot a homlokzatra, Steprock kőzetgyapot a beton alá Airrock XD – LD ROCKWOOL kőzetgyapot termékek pedig hangszigetelésre. Erős hőszigetelő anyag. Ez már biztosan megvédene a nagy melegektől.


Rakja rétegben a szigetelést! FELHASZNÁLÁSI TERÜLET. A Multirock lemezek kedvezően alkalmazhatók gipszkarton válaszfal rendszerekben, homlokzati falak belső felén, borított gerendafödémek gerendák közötti légterében, könnyűszerkezetes épületek homlokzati acél falkazettáiban, zárt álmennyezetek fölött hő. A homlokzatok szigetelésének fontos célja a fűtésszámlák csökkentése.


A ROCKWOOL kőzetgyapot kiváló hőszigetelő képességének köszönhetően a falakon fellépő hőveszteség minimalizálható, másképp szólva a fűtött levegő az épületen belül marad. A termék legfontosabb tulajdonságai a csomagolóanyagra ragasztott kísérőcímkén is olvashatók. Döntse el, hogy mely cookie-kat kívánja engedélyezni. Bármikor megváltoztathatja ezeket a beállításokat.


Ezek a változtatások korlátozhatják az oldal elérhetőségét, használatát. A megadott ár a cm-es vastagságú Deltarock lemezre vonatkozik!

A szarufák magassága sokszor nem elegendő a hatékony hőszigetelés eléréséhez. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.


Ajánlott vastagság minimum cm. DELTAROCK szigetelő éklemez. NETTÓ ÁR BRUTTÓ ÁR Áfa mm × mm mm. Megnevezés, Ár , Egység, SI Ár.


Házilagosan, vágási veszteség nélkül beépíthető, külön rögzítést nem igényel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések