Vitali, 8:20 AM

2020. április 3., péntek

Telefon fóliázás

Vásárlás: Kijelzővédő fólia árak, eladó Kijelzővédő fóliák. Akciós Kijelzővédő fólia ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Alaposan takarítsuk le a kijelzőt! Szemüvegtörlő kendő ajánlott. Tisztítás után próbáljunk meg úgy levegőt venni, hogy a kifújást ne a telefon irányába végezzük, hiszen ez megint csak veszélyforrás a por szempontjából.

Ha megbizonyosodtunk arról, hogy a telefon tiszta, akkor távolítsuk el az 1-es bevonatot, és óvatosan helyezzük fel a védőfóliát a telefonra. Ha nem sikerül elsőre. A fóliázás előnye, hogy a színek élesebbek lesznek, maga a fóliázott felület pedig ellenállóbbá, karcállóbbá válik. Ezt követően bármilyen kötészeti eljárás kivitelezhető. A fóliázás rendkívül népszerű könyv borító esetében, hiszen a borító felülete így attraktív és időtálló lesz.


Az üvegfólia, vagy más néven edzett üveg képernyővédő felrakása nagyon egyszerű. Ebben a videóban megmutatom, hogyan csinál hogy tökéletes legyen az eredmény. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.


A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Vállaljuk cégek és magánszemélyek ruházatának feliratozását, dekorálását az általunk tervezett és kivitelezett fóliával. Szinte bármilyen ötlet megvalósítható. Grafikus kollégánk a rendelkezésükre áll, hogy igazán egyedi ruházatuk készüljön amivel maximálisan meg lehetnek elégedve és. Egyedi telefontok tervező - akár saját fotóval is!


Tervezd meg saját mobiltokodat, használj fényképet, ábrákat, mintákat, szövegeket. Küldheted ajándékba is! Az internet tele van tippekkel és trükkökkel, én pedig megpróbáltam összegyűjteni a legérdekesebbeket. Ha tetszett a videó, azt kérlek jelezd és akkor csinálunk még ilyet.


Az egyik fontos tényező tehát a védelem. A karosszéria fóliázás ugyanis valós védelmet nyújt a kavicsfelverődésekkel, a nap káros sugaraival és szinte mindenféle szennyeződéssel szemben. Sőt, a karosszéria fóliázás akár kisebb koccanásokkor is kifejezetten jó védelmet nyújthat. Ilyenkor ugyanis csak a fólia sérült. A koronavírus miatti megváltozott nyitva tartásról itt tájékozódhat.


Mobiltelefonok es tartozékok nagy valasztékban. Hama blog bejegyzései telefon_fóliázás témában. Hiába van a legtöbb felső- és csúcskategóriás okostelefonon karcálló Gorilla Glass kijelző, az edzett üveg sem bír ki mindent, jó ötlet fóliával védeni.


Napjainkban egyre szélesebb körben alkalmazott burkolási technika a medence fóliázás. Sikerének titka, hogy a hagyományos csempeburkolatnál olcsóbban és gyorsabban elkészíthetõ, emellett tisztántartása is sokkal egyszerûbb. A technológia remek megoldás elhasználódott, vizet áteresztõ medence felújításra.

Az áraink a felület fényezéshez hasonló előkészítését (csiszolást, szilikon mentesítést, alapozást, bázisfestést) merítést, lakkozást is tartalmazzák. Az üveg hátlap melegítés után egyszerűen levehető, ebbe van beleépítve az ujjlenyomat olvasója is. Profin dolgoznak, telefon vásárlás után ide viszem először.


Mindig védve miden készükékem, sose volt még gondom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések