Vitali, 8:20 AM

2020. április 23., csütörtök

Rockwool airrock hd ár

Az Airrock ND (ND = Normal Density, normál testsűrűség) lemezek felhasználása elsősorban a magasabb akusztikai követelményeket kielégítő szerelt gipszkarton válaszfalak akusztikai hangszigetelő betéteként ajánlott. Az airrock kőzetgyapot termékcsalád a legjobb megoldás hangszigetelésre és kiegészítő tetőtéri hang és hőszigetelésre a rockwool deltarock mellé! ROCKWOOL Airrock LD hangszigetelő kőzetgyapot. Tetőtérbe szarufák közötti kiegészítő hangszigetelésre és hőszigetelésre Multirock vagy Deltarock mellé, vízszintes padlásfödémre hőszigetelésre, gipszkarton válaszfalakba hangszigetelésre. Deltarock, Multirock, Airrock L Airrock N Frontrock, Steprock, Conlit.


A kőzetgyapotnak igen jó a hang és hőszigetelő képessége, ezenkívül rendkívül kedvező tűzvédelmi paraméterekkel rendelkezik.

Igen nagy testsűrűségű hangszigetelő kőzetgyapot szigetelőanyag, akusztikai hangszigetelésre alkalmas. Rockwool Airrock XD hangszigetelő kőzetgyapot. Vastagságok: - - - - 1mm.


Az Airrock LD (LD = Low Density, kis testsűrűség) lemezek elsősorban a magastetők szarufák közötti – Deltarock lemezekkel készült – hőszigetelésének szarufák alatti kiegészítő hőszigeteléseként, illetve nem járható padlásfödémek, zárófödémek hőszigeteléséhez ajánlható. A legnépszerűbb és a legjobb hangszigetelő anyag a rockwool airrock kőzetgyapot termékcsalád ami féle testsűrűségben tud segíteni. Minél nagyobb a testsűrűsége a kőzetgyapotnak annál erősebb hangszigetelést biztosít.


Gipszkarton előtét, és. Sloj toplinske izolacije ispod završne obloge često je izložen atmosferskim utjecajima pa mora biti vodoodbojan.

Terhelhető kőzetgyapot lemez. Airrock HD FBploče primjenjuju se za izolaciju ventiliranih fasada. Itt sem különb a helyzet mint más szigetelőanyag típusoknál. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat!


Eredményesen alkalmazható zárt (nem perforált) álmennyezetek felső síkjára helyezve hang- és. A termék legfontosabb tulajdonságai a csomagolóanyagra ragasztott kísérőcímkén is olvashatók. A magadott ár a 4cm vastag Airrock LD lemezre vonatkozik!


Sloj toplotne izolacije pod zaščito je pogosto izpostavljen podnebnim vplivom, zato mora biti vodoodbojen. Különösen alkalmas hangáteresztő felületű álmennyezetek, hangelnyelő kulisszák, mobil válasz. A hő- és vízszigetelési munkák idején a jelentős mechanikai igénybevételnek kitett területeken (pl. tetőfeljárók környékén), illetve az utólagos szakipari munkafolyamatokból származó mechanikai sérülésektől a hőszigetelő lemezeket teherelosztó réteg. Az Airrock kőzetgyapot a legjobb megoldás hangszigetelésre és kiegészítő tetőtéri hang és hőszigetelésre a rockwool deltarock mellé!


A kőzetgyapot szigetelés ezen felül megfelelő hangszigetelést és tűzvédelmet is nyújt – ezek szintén fontos tényezők a homlokzatok szigetelésekor. We offer fire-resilient, thermally efficient, highly durable, and fully recyclable stone wool insulation solutions for all major application areas for residential and non-residential buildings. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse!


Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással. Nemcsak a födém feletti helyiségben keletkező kopogó hangot, hanem a légéshangot is szigeteli.

Kiváló hangszigetelő kőzetgyapot. XD = nagy testsűrűség. Ez biztosítja a hanggátlást. Budapesten, Szegeden, Pécsen, KeszthelyenMiskolcon, Győrben. Akusztikai hangszigetelő anyag.


Szarufák közé hő és hangszigetelésnek. Fontos tehát, hogy azok az életterek ahol élünk és dolgozunk, oly módon készüljenek, hogy megakadályozzák a kinti zajok beszűrődését, és csökkentsék a helyiségek közötti hangokat. A homlokzatok szigetelésének fontos célja a fűtésszámlák csökkentése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések