Vitali, 8:20 AM

2020. április 20., hétfő

Szigetelt kutyaház akció

A szigetelt kutyaházak belesejében saját fekvőbetétünket találod. Ez az egyszerűen kivehető, nagy szakítószilárdságú műszálas szövettel behúzott betét abban segít, hogy a kutyaház padlóját egyszerűen és gyorsan tisztíthasd és a kutyaház padlóját megvédi a kopástól. Elhasználódása esetén mérethelyes.


Rendeljen kutyájának nem csak szép hanem jól szigetelt igényes házat, akár fűtéssel és hőfüggönnyel, ha egyedi elképzelése van azt is megvalósítjuk! Ha a hőszigetelő nedves, a szigetelt kutyaház nem szigetelt többé, sőt kórokozók tanyája lehet. Az üveggyapot szigetelést tehát a párától kell óvnia a kutyaháznak.

Használatra kész, vagy lapraszerelt kutyaház. Gyakori probléma a kutyaház szállítás, amely jó indoknak tűnhet egy lapraszerelt kutyaház mellett. Szigetelt kutyaház választásánál érdemes figyelembe venni a kutya kifejlett méretét.


A túl nagyméretű szigetelt kutyaház se jó választás mivel kedvencünk nem fogja kifűteni a test hőjévek a kutyaházat így biztosan fázni fog. Kutyaház bélésnek nagyon jó választás a szalma. Meleg és a kutyák rettentően szeretik. Szigetelve,(Teljes) alja, oldalai, tető alatt egybefüggő teőfólia.


Osb belső burkolat hungarocell (polisztirol) hőszigeteléssel.

Fedezd fel a Számel kutyaházak birodalmát. Küldetésünk olyan kutyaházakat alkotni, amelyek nemcsak tartós és komfortos otthona lesz a kedvencednek, hanem az udvarod díszévé fog válni. Kiskutyánk kapcsán indult a kutyaházkészítés. Mivel fa házikóját nagyon hamar szétrágcsálta, olyan megoldást kerestünk, ami rágásbiztos, meleg, kényelmes.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Szeretnélek megajándékozni Most rögtön ! Ahhoz, hogy odaadhassam az ajándékot, első lépésként írd be ide a legjobb e-mail címedet , a nevedet , a keresztnevedhez pedig, ahogy szólíthatlak és klikk a „Feliratkozás” gombra. Mivel kutyaházat gyártunk ezért cicaházat is tudunk készíteni, vagy akár kutyaház cicaház kombinálva.


A kutyaház olcsón a gyártótól! Vannak kertek, ahol fontos szempont a hely minél tökéletesebb kihasználása, praktikus megoldás nyújt a kutyaház összeépítés. Vannak tenyésztők, akik a kiskutyák miatt a sorozatkutyaház előterébe teraszt és kis kerítést használnak nyitható ajtóval. Csak a profik ütnek le egy csapással több legyet, rajtad a sor! Ha eladó kutyaház után keresgél, a lehetőségek széles skálája tárul ön elé.


A leggyakoribb a fából készült, már gyárilag hőszigetelt kutyaház , de található műanyag kutyaház is. A kínálat persze ár tekintetében is eltérő, hogy milyen kutyaház ár elfogadható, annak csak a gazda pénztárcája szab határt. Cm-es szigeteléssel ellátott kutyaházaink gondoskodnak kedvenced egészségéről a téli időszakban is.


Felületkezelt fából készítve levehető zsindelyes hőszigetelt tetővel.

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk! Hogyan segítsünk kutyánknak a kutyaház kifűtésében? Immáron elérhetőek az állatok számára közismerten legjobb fűtési megoldást jelentő infra tecnológiát használó fűthető kutyaházak széles méretválasztékban.


Miért is jó az infra fűtés az állatoknak? A zooplus cookie-kat használ annak érdekében, hogy az oldal megfelelően működjön, a tartalom és a hirdetések személyre szabottak legyenek, valamint az oldal adatforgalmának elemzéséhez. Magyarország legnépszerűbb kutyaház gyártó manufaktúrájának weboldalát olvaso ahol év folyamatos kutatás, fejlesztés, tapasztalat és kiforrott szakértelem eredménye ölt testet az általunk kézi munkával gyártott kutyaházakban.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések