Vitali, 8:20 AM

2020. április 3., péntek

Pvc csővágó

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Csak a készlet erejéig. Csővágó - pvc 42mm. A csővágó szerszámok és gépek nagy szerepet játszanak a csőszerelő munkájában. Fontos megállapítani egy ilyen kéziszerszám vásárlása esetén, hogy.


Nagyításhoz kattints a képre!

Hasonlítsa össze az árakat! Az ergonómikus bimateriál markolat növeli a használat komfortját. Vágás, sorjázás, leélezés egylépésben! Egyedi árak, egyedi ajánlatok!


Yato csővágó fogó jellemzői. Minőségi szerszámok széles választéka, elérhető áron. Autóipari és speciális szerszámok, műhely berendezések megbízható forrásból.


Kérdés esetén hívd ügyfélszolgálatunkat bizalommal!

Profiknak és kezdőknek egyaránt. Vezérlésrögzítő szinte minden típushoz. Megtaláljuk, amit keresel! Rozsdamentes csővágó ólló a sorjamentes vágásért. Ne hagyja ki, kérje egyedi csővágó ajánlatunkat!


Ezen csővágó termékek ergonomikus kialakításuk miatt könnyedén és probléma mentesen kezelhetőek. Rothenberger kézi csővágók a legjobb akciós árakon, raktárról, azonnal. Remekül formára tudjuk szabni, festhetjük, fúrhatjuk, igazából bármit csinálhatunk vele, ezért is tökéletes anyag a DIY projektekhez!


Kéziszerszámok, kerti szerszámok és minden, amire a ház körül szükség lehet. Kpe csővágó ollóCserélhető pengéjű Giant csővágó ollóMűanyag víz-, gázcsövekhez, műanyag bevonatú alumínium csövekhez. Nem alkalmas acél csövek és elektromos vezetékek vágására!


PVC műanyag csővágó. Az általunk forgalmazott anyagok és eszközök I. Ft az ár az ÁFA-t tartalmazza. Acél kéziszerszám PE, PP, PB, PP-R, PVDF műanyag csövek egyszerű méretre vágásához. Masszív fémszerkezet, rozsdamentes acél pengével.


INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Több fokozatban állítható befogó átmérő, biztonsági markolatzár. Gyártó: Kraftdele Származá. A termék kiváló minőségét és megbízhatóságát bizonyítja a TÜV Rheinland tanúsítvány.


A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések