Vitali, 8:20 AM

2020. április 13., hétfő

Remmers árlista

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Lowest Prices on Top Items. Whether You Shop or Sell. Bay Is Here For You! We Make Returns Easy.

Megértésüket köszönjük! Faipari rendszerek Referenciák Aktualitások. Ezen tevékenységük többek között a faanyagokat fenyegető ártalmak elmélyült megismeréséhez vezetett biztos hátteret adva a. OSB lapok OSB lapok, táblák Nútféderes OSB Stafni, bramac léc Gipszkarton Gipszkarton lapok Gipszkarton profilok Gipszkarton csavar Függesztők, toldók Kiegészítők Szigetelő anyagok EPS lapok XPS lapok Gyapot Favédelem Favédőszerek REMMERS lazúrok REMMERS olajok Literes Literes Literes Gumilapok Vörös gumilapok Zöld.


Lenolaj alapú ápolóolaj hosszú távon természetes védelmet nyújt kültéren használt faanyagainak. A Remmers termékek kivétel nélkül Németországban kerülnek gyártásra a megbízhatóság és a minőség jegyében. Kiválóan alkalmas arra, hogy víztaszító bevonatot képezzen külső fa elemeken, teraszburkolatokon, medence körüli burkolatokon. Akár kerti asztalok, padok lekenésére.


Tisztelt vásárlóink!

Egymás iránti felelősségünk tiszteletben tartása okán meghoztuk mi is nehéz döntésünket. Március 26-tól Mi is Otthon maradunk, így áruházunk zárva tart mindaddig amíg a járványügyi helyzet indokolja. Nyitóoldal › Termékeink › Egyéb termékek › Felületkezelő és faanyagvédő szerek › Remmers termékek › Remmers lazúrok Induline GW-3Kékülésgátló, vizes alapú, vékony rétegben felvihető lazúr kültéri faanyagokra. A sok szép megoldás egyike a bitumenes zsindely, ami különösen alkalmas arra, hogy változatos tetőformákhoz is megfelelő héjazást képezzünk belőle. Ezzel a termékkel akár évekig is megőrizheti a kültéri fa berendezések eredeti minőségét.


Ez az olaj nem teszi lehetővé a víz felszívódását a faanyagban, amely alapja a legtöbb kár okának. Ennek a faápoló olajnak a. A Remmers faápoló olaj könnyen kenhető, nagyon gazdaságos a felhasználása és megóvja a fát a kiszáradástól. A speciális alapanyagok a fa felületét víztaszítóvá, nyitott pórusúvá teszik, megakadályozva így a víz behatolását. Natúr, Bangkirai, Vörösfenyő és Teak színekben kapható. A festék tíkfa, vörösfenyő, douglas, és bangkirai színekben kapható.


Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással! Abszolút korrekt a cég. A tájékoztatás teljeskörű, a szállító sofőr, kedves és udvarias volt.


Dakea Ultima (KEV) tetőablakok. A Dakea Ultima a legkorszerűbb, középső tengely mentén elforduló fa. Egyedi méretű fűrészáru, OSB árlista. Aidol Pfelge-Öl -0.


Lambéria, hajópadló árlista.

Ragasztott gerenda árlista Cserepek: BRAMAC akciós árlista. Azzurro árlista Zsindelyek: Zsindelyek és kiegészítők árlista Hőszigetelők: Austrotherm árlista. A Famánia csapata több mit éve van jelen fatelepével Budapesten. Csapatunk összes tagja magas szinten ért a fához, és eltökélt, hogy a legjobb minőségben és a lehető legjobb áron szolgálhassa ki vásárlóit!


Lukács Hajnalka Építőanyag Webshop-os vásárló, - „Szeretném megköszönni a gyors intézkedést. Ezúton jelezném, hogy másik helyről is kértem árajánlatot, és mindenhonnan azt a választ kaptam, hogy ilyen kis mennyiségre a nagy szállítási költség miatt nem adnak ajánlatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések