Vitali, 8:20 AM

2017. március 7., kedd

Trevira anyag

A lángok hatására az anyag összezsugorodik, elolvad. A lángmentesség többféle módon érhető el. I thought it would be interesting to find out what distinguishes them from each other and from the old garden-variety polyesters.


Nem boltozódik benne az anyag , így a nehezen kiömlő anyag könnyen távozhat. THE TREVIRA CS CLUB. Discover our collection of flame-retardant textiles. A legtöbb krepp anyag egyféle fonalból, de különleges kötéssel készül.


A trevirasiló könnyen mozgatható, erős acél. Alapanyag összetétele sokféle lehet. Pamutból készült, tapintásra bársonyos felületű vetülékatlasz szövet. A bársonyos felületet, bolyhozással, keféléssel, nyírással érik el.


Trevira CS, nehezen gyulladó. Melegségénél fogva kedvelt anyag. Paisley Home - prémium minőség, legjobb árak, rövid szállítási idő. A DuPont cég tudósai laboratóriumi körülmények között megalkottak egy szintetikus textíliát, a Thermolite-ot, azonban ezen anyag szerkezetének kialakításához a természetben találták az inspirációt.


Felfedezték, hogy a jegesmedvék üreges szőrszállal rendelkeznek a jobb hőszigetelés érdekében. UV-álló, antisztatikus poliészterből készül, erős, kopásálló. Gyakran találkozunk utólag lángmentesített textíliákkal is, azonban mosás tisztítás.


Trevira anyag

A természetes és nyugodtságot sugárzó árnyalatokból álló színskálának köszönhetően a Liv szövettel gyönyörű és hívogató belsőépítészeti megoldások. A zsaluziák az ablakon kívül elhelyezett, optimális ablakárnyékoló rendszert jelentenek, mert a lamellák a nap járásának megfelelően pozicionálhatók. Az anyag mind két felét felbolyhozzák és ettől a térfogata megnő és vastag lesz, de könnyű marad. Főként polyesterből, de a natúr jegyében egyre inkább természetes anyagból is készül (viszkóz, angóra, stb.). Sportos szabadidő-ruházat a fő alkalmazási területe, mivel meleg, könnyű és kellemes a viseletű.


Nehezen gyulladó tükrös anyag , fólia, lemez, csíkfüggönyök és dekorációs anyagok rengeteg színben. Minden textíliát kívánsága szerint megvarrunk és helyben fel is rakjuk. Magyarország egyik legnagyobb Rövidáru és Méteráru Nagykereskedés. Munkaruha alapanyagok és kellékek széleskörű forgalmazása.


Budapest Berni utca 1. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az operatív törzs döntése alapján üzletünk nyitva tartása órára módosul. A modern rövidáruk között ma már igen komoly szerepet töltenek be az olyan anyagok is, melyek alapjait sokszor strapabíró, erős, minőségi műanyagok adják, melyek azonban kiválóan illeszkednek a természetes környezethez. Különösen ellenálló trevira anyag. Beltéri felhasználás.


Hálószerű szerkezet horganyzott acélból. Tartozékok: Csavarok és kötőelemek horgonyzott acélból. A betöltő cső és lezáró kupak teljesen rozsdamentes acélkivitel.


Szűrőszövet a siló tetején. Igény esetén égéskésleltetett vagy nehezen éghető anyagból kivitelezve. Jó fényállósággal rendelkeznek. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


We challenge the definition of fabric with advanced solutions that help protect against tears, scuffs, and abrasions.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések