Vitali, 8:20 AM

2017. március 16., csütörtök

Leier cserép súlya

Természetesen jogos elvárás, hogy a tető amellett, hogy 1-os védelmet nyújt, még legyen szép is. Oldalunk cookie-kat (sütiket) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól a legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében, de nem tárolnak személyes információkat, adatokat. Leier Hungária Kft.


Márpedig a betoncserép az utóbbi évtized tetőfedésének kiemelkedő sikertörténete.

Napjaink legkedveltebb tetőfedő anyagaként egyre többen keresik családi házuk tetőfedéséhez. Talán nem véletlen az sem, hogy Ön is azért van ezen. A Verde gyeprács magába foglalja a stabil, terhelhető felületek és a zöldfelületek előnyeit is. A világ legelterjedtebb tetőfedő anyaga. Ezek a tetőcserepek ma is divatosak és nagy hagyományuk van hazánkban.


Egyértelmű, hogy ez az egyik legnagyobb előnye ennek az anyagnak, így tökéletes választás tetőfelújítás esetén. A teljes tetőszerkezet cseréje nélkül is egyszerűen és gyorsan válthatja le régi palatetőjét a szinte. Komplett tetőfedési rendszer.

Másrészt, mivel a beton – az agyagcserepekkel ellentétben - nem szívja magába a vizet, a tető súlya sem ingadozik, és ez a tetőszerkezetre is jótékonyan hat. A beton alapanyagában színezett. A kívánt színt oxidfestékkel kapja, ezért az egyes cserepek színe nagy felületen is homogén. Kiváló minőségű klasszikus termék, amely megoldja a tartós és esztétikus határolást, vonalvezetést. A felületek megtámasztásában is komoly szerepe.


A fiatalabb családok – köszönhetően akár a támogatásoknak, mint például a CSOK – sokszor választanak régi családi házat otthonuknak, és kisebb-nagyobb felújítással teszik azt rendbe. Ilyenkor tökéletes választás a cserepeslemez, hiszen a meglévő tetőszerkezetet nem terheli a kis súlya miatt. A Terrán különféle tetőcserepet kínál Önnek, számtalan színben és stílusban.


Ismerje meg választékunkat oldalainkon! Szabadság-szobornak felel meg. Az utóbbi évtizedekben egyre inkább előkerült az energiatudatos, fenntartható fejlődés az építőanyagok területén is.


Sokáig gondot okozott a napelemes rendszerek a tetőre való integrálása során fellépő plusz súly és akkor még nem is beszéltünk a nem esztétikus megjelenésről. A Terrán az egyik legdinamikusabban fejlődő cég a tetőcserépgyártók körében és. Tégla ár és árlista letöltése.


Egy grammal sem nehezebb a kelleténél. Vihar esetén a relatív magasabb súly előnyt jelent.

Bramac = tetőmegoldások A-tól Z-ig. Mindent egy kézből. STAR tetőcserepek mellett Prémium, Standar Basic, valamint Kerámia termékcsaládjaink valamennyi modellje elérhető, változatos színekben és csillagos kedvezményekkel. Nem könnyű választani a kétféle cserép között, mert mindkét cserép kiváló minőségű a tető fedésére. A kerámia és a betoncserepek is nagy választékban állnak rendelkezésre, és a gyártók több évtizedes garanciát is vállalnak termékeikre.


Mediterrán tetőcserép webáruház. Kedvező cserép árak, gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás. Az igénybevétel függ a tető hajlásszögétől is: alacsony hajlásszög esetén a hóteher, meredek tetőnél a szélteher a mértékadó. Egy fokos tető terhei akár -kal is meghaladhatják egy ugyanilyen, de fokos hajlásszögű tető.


Több évtizednyi gyártási tapasztalat legújabb megt. Nézze meg a cserép akció választékát részletesen. Betétdíjas raklapjainkat teljes áron visszavesszük. Tondach kerámia cserép akciós áron!


A megfelelő típus és mennyiség kiválasztása után kérje egyedi árajánlatunkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések