Vitali, 8:20 AM

2017. március 23., csütörtök

Bútorlap élfólia

Nyitólap Építkezés, lakásfelújítás Faáru, bútorlap , falemez Élfólia , vízzár ó. Csak az akciós termékek. Oldalanként VÍZZÁRÓ ALUMÍNIUM BORDÁZOTT 29XMM, MÉTERES. Az élfóliák különböző szélességekben elérhető 3-mm vastag melamingyanta bevonatú a laminált bútorlap színekkel azonos, vagy harmonizáló színű szalagok, amelyek a bútorlap éleinek színazonos lezárására szolgálnak.


Ha ennél hosszabb szálas terméket rendel, kérjük a megjegyzésbe írja meg a vágási méretet. A hátoldalán hõre lágyuló ragasztó van. Az élfólia szélessége néhány mm-el szélesebb, mint a bútorlap. A lap egyik végén helyezzük rá a fóliát úgy, hogy mindkét.


Fantázia Színek ( bútorlap , dekoritlemez, élfólia , ABS élzáró, munkalap, párkány). Vasalóval menjünk végig egy kis szakaszon, néhány másodperc elegendõ. A termékek teljes keresztmetszetükben színezettek, a dekorréteg védő lakkfilmmel ellátott. A hátsó oldalon a ragasztást elősegítő réteg található.


Választékunkban megtalálható közel 3féle bútorlap , rengeteg munkalap, hátfal. Nagy választékunk van készleten a különböző rétegelt lemezekből, táblásított lapokból, színfurnérozott lapokból, MDF lapokból, és minden olyan termékből, ami csak kellhet egy bútor elkészítéséhez. Ebben a videóban megmutatjuk, hogy hogyan tudjátok legegyszerűbben élfóliázni a levágott bútorlapokat! Néhány mozdulat, kevés eszköz, profi hatás!


Gépeinken az időtálló, korszerű ABS élzárót használjuk, melyek és 2mm vastagságokban választhatók. Házilagos kivitelezéshez felvasalható élfólia kapható üzletünkben. Az élzárását ívesen kialakított bútorlapoknál is elvégezzük. Melamin vasalós élfólia – létezik még? Elavult ugyan, nem is olyan tartós a melamin él fólia , mint ABS társa, azonban teljes színazonosság a legtöbb esetben csak melamin él fóliával érhető el, hiszen ezek az él fóliák a bútorlap gyártó gyárak által használt papírból készülnek.


Cseresznyefa színű vasalható élfólia mm széles höre olvadó. A nagyobb barkács áruházakban méretre végják nekünk a szükséges bútorlapokat és az élvédőt is felragasztják ha kérjük. A vízre érzékeny a bútorlap belseje, azaz maga a faforgács. A felülelet relative jól védi. Papír alapú (vasalható) élfólia.


A ragasztó nélküli melamin élfólia csak valamilyen kézi vagy egyéb géppel rakható fel a bútorlap élére. Budapesti Inter-Fa Kft. Faerezetű bútorfólia, Akciós tapéta, karnis egyszerű és luxus minőségben is! Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében.


Alapja a faforgácslap melynek - ha a metsztetét nézzük - középső részébe nagyobb méretű, a két szélébe apróbb szemcséjű forgácslapot préselnek nagy nyomással. Bútorlap felépítése. Jó nekünk a bútorlap ? Igenis, meg nem is. Egyedi bútorhoz talán a legjobb. A legfontosabb, hogy könnyen, szépen tudunk vele dolgozni úgy, hogy a végeredmény mutatós lesz.


A csajos teljesen oda lesz örömében, ha meglátja a végeredményt. Színválasztékuk - azonos gyártmányoknál. Fiókcsúszó a fiók szélességéből 26mm-t vesz el. Kivetőpánt furat helye ráütődően csukódó ajtóknál az ajtó szél.


A bútorlap lehet akár íves, akár kör alakú, vagy szögletes formájú, a bútorlap színe lehet egészen világos, vagy mély színű, de akár ezen bútorlap színek kombinációja! A vastagság sem okoz problémát 8-60mm-ig bármilyen vastagságú anyagot tudunk élzárni. Gyors és pontos kiszolgálás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések