Vitali, 8:20 AM

2017. március 2., csütörtök

Betonvas távtartó

Korszerűbb és szakszerűbb a régen használt fa, cserép, illetve tégla daraboknál és velük ellentétben nem vezeti a vizet, ami a betonacél korróziójához vezet. Háló távtartó acél cm. Weboldalainkon csak a járatosabb betonacél, betonacél szereléstechnikai és betonvas távtartó termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt a weboldalon az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében!


I-U gerendák, lemezek, csövek, köracélok, lapos-acélok, kerítésfonatok, saválló anyagok, kovácsoltvas díszek, polikarbonát. A Pfeifer termékekkel kapcsolatos bővebb tájékoztatás érdekében keresse fel anyavállalatunk magyar nyelvű honlapját.

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Köztudott, hogy a betonacél fő felhasználási területe az építőipar, melyre fokozottan igaz, hogy rengeteg múlik a minőségi anyagokon, illetve a munka minőségén. Betonvas műanyag távtartó Rolló Kft. PVC feldolgozással, azon belül pedig elsősorban PVC extrudálással foglalkozik. Zárt- és nyitott szelvények.


Távtartók - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk.

Küldje el nekünk a rendelkezésre álló információkat (statikai terv összesítőt, tartószerkezeti műszaki leírást, vaskimutatást, vasszerkezeti darabjegyzéket stb.), valamit a szállítási címet. Távtartó U-bak 25mm Weblapunk átalakítás alatt áll, áraink tájékoztató jellegűek, kérem tegye a kosárba a kívánt terméket, kollégáink személyre szabott árajánlatot küldenek az Ön számára! Betonacél, betonvas , betonháló a legjobb áron ! Bruttó árakat tartalmaz. Mert lehetőség van akár órán belüli szállításra is és akár fizethet a szállító kollégának!


Alapanyag: polipropilén (PP). A PFEIFER Seil – und Hebetetchnik GmbH folyamatosan fejleszti honlapját, ahol egyre több információ érhető el magyar nyelven. Kérjük keresse fel az oldalt, hogy minél több információhoz tudjon jutni termékeinkkel kapcsolatban.


Méretei: 14cm magas 22cm széles és 28cm hosszúak a szárai. Alul felül vasalt lemezháló távtartójának készült csak sok lett. Vonalas alátámasztást biztosító távtartók.


Műanyag távtartósín, gazdaságosan alkalmazh. Az üvegtéglák között a távolságot speciális, üvegtégla távtartókkal érik el. A toldásokat mindkét oldalon egymástól legalább méterre helyezzük egymástól.


A keresés nem eredményezett találatot.

A honlap látogatása során az áruházi rendszer rögzíti a felhasználók IP címét, melyből bizonyos esetekben következtetni lehet az érintett személyre, ezen felül rögzíti az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott oldal címét. Tube Special a Fenyvesmelléki Kereskedelmi Bt. Családi vállalkozásként cégünk elsősorban különböző fogyasztási termékekkel jelent meg a magyar piacon, acéltermékek.


Budapest, kőműves vállalkozó budapesten, Budapest és vonzáskörzetében. A hullámpala távtartó natúr anyagból készül, átlátszó színű. PA(poliamid) termékeink pedig csak fekete színben rendelhetőek. Nagy mennyiségű rendelés esetén a PA termékek és a betonvas tartó bakok kivételével bármilyen színű árut elő tudunk állítani. Síkháló, vasbeton háló, vasbeton síkháló vagy betonháló.


A betonháló betonszerkezetek megerősítésére használt, általában kör- vagy. Hiányzó: távtartó Rosik Kft. Tárolt változat Hasonló Cégünk nagy – és kiskereskedelmi vonalon értékesíti a betonozásokhoz és.


Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani! EMELŐESZKÖZ - KÖTÉL - HÁLÓ - HEVEDER - LÁNC: Videók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések