Vitali, 8:20 AM

2017. március 10., péntek

Esőelvezető folyóka

STYRON kültéri folyóka ,esővíz folyóka Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. A folyóka méretei adottak arra, hogy akár nagyobb tgk. A folyókák anyaga hegeszthető PVC, végeinek kialakítása nútféderes, amely lehetővé teszi a teljesen sík illeszkedést és (a speciális bordázatnak köszönhetően cm-enként darabolva is) ragasztással teljesen vízzáróva tehető. Vízelvezető folyókák vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Amennyiben az ereszcsatorna a térkő burkolat fölött végződik, akkor a térkő alá helyezett műanyag illetve beton-csővel kell elvezetnünk a vizet, vagy a térkővel egy síkba épített beton. Ez nagyon fontos tényező, hiszen a felgyülemlett víz, esőzések és hóolvadás után, hatalmas károkat tud okozni. Csaknem éve nemzetközileg sikeres specialisták vagyunk a vízelvezetés területén. Széles termékpalettánkkal a vonalmenti- és pontszerű vízelvezetés, a csapadékvíz kezelés és szikkasztás területén megbízható partnerek vagyunk az építőipar számára. A Recyfix 1beépítéséhez alakítsunk ki egy kb.


Ezután töltsük fel az árkot, és azt simítsuk el. Az összefolyó-idomok optikailag folyamatosan illeszkednek egymáshoz, illetve kerülnek bele az adott folyókastrangba. Vágjuk ki a folyóka előre kialakított csatlakozónyílását. SEMMELROCK - beton folyóka 50x20x8cLeírás: Gyors vízelvezetést tesz lehetővé, ideális közterületek, parkolók, ipari parkok, utak szegélyezésére.


Egyszerűen beépíthető, személygépjárművel terhelhető. Magas kopásállóság jellemzi, valamint UV-, fagy- és sóálló. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Esőelvezető ” beton folyóka.


Mások ezeket keresték még Folyókák, kültéri vízelvezetők - HázSZépítők (WEB)Áruháza. Webáruház Dunakeszin a 2-es főút mellett. FOLYÓKA EASY 1M HORGANYZOTT RÁCCSAL és még 1termék közül választhat a kategóriában. A,B,C) Személyesen átvehető Siófokon.


Azért ez a legideálisabb folyóka alapanyag, mert a fent említett ragyogó tulajdonságait kiegészíti a szálesősítésből fakadó rugalmassága, és ütésállósága. A többi könnyű folyókához képest összehasonlíthatatlanul jobban bírja a beépítéskor, az építési helyszíneken előforduló, nem tervezett behatásokat. Könnyű, variálható vízelvezető rendsz.


Ft Nettó ár: 5Ft. Az AlcaPLAST kültéri folyóka szerkezet polipropilénből készül. A moduláris rendszerek lehetővé teszik egyetlen folyóka módosításával az egyenes vagy oldalsó csatlakozást.


Kiemelt, süllyesztett vagy K-szegélyköveket keres? Ismerkedjen meg legfrissebb ajánlatainkkal! Kiemelt szegélyek, padka kövek, útszegélykövek és süllyesztett szegélyek – a Kovi-kőnél mindent megtalál! Ft feletti rendelésnél ingyenes országos házhozszállítás! A vízelvezető folyóka az ideális megoldás felületek ellenőrzött víztelenítésére.


Folyóka rácsok kertbe, teraszra, lakásba és uszodába! A BG-Graspointner, mint egyedüli ausztriai gyártó, több évtizedes gyártási tapasztalatával fejlesztette az innovatív, nemzetközi szinten is elismert beton folyóka rendszert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések