Vitali, 8:20 AM

2017. március 1., szerda

Lindab csatorna színek

Rainline Új csatorna színek ! Az Antracitmetál matt és a Grafitszürke árnyalatok már elérhetők! Megváltozott a trend az elmúlt évek alatt. A korábbi vidám színek hely.


A színválasztásnál igazodhatunk a homlokzat vagy a tetôburkolat színéhez.

Hosszú élettartamát és a korrózióállóságot a horganyréteg és a műanyagfesték bevonat garantálja, így a csatorna színe évek múlva is egyenletes marad. A műszaki és esztétikai megfelelőség. További csatorna színek , valamint a négyszögletes csatornákra a szerződés szerinti alapkedvezménnyel kell kalkulálni. A cserepeslemezt úgy erősítsük fel, hogy az centiméternyire mindig lógjon be a csatorna fölé.


A felfogatás centiméterre legyen a cserepeslemez hajlításától. Utána tenyérrel addig ütögesse, amíg a csatorna vége be nem csúszik a. A KFL csatornatartó hajlítását a.

Ez jóval kedvezőbb ár, mint a teljes lemezszélességre vetített árak! Elérhető színek az alumínium belső peremes, 40-es, 33-as és 25-ös méretben: Horganyzott acél belső peremes rendszer. Klasszikus forma, puritán megoldás.


Egyszerű és közkedvelt! A horganyzott acél belső peremes rendszerben egyesül a múlt klasszikus formavilága és a XXI. Színes alumínium ereszcsatorna, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Tisztelt Ügyfeleink! Tartósságát garantálja, hogy kiváló minőségű acélból készül, nagy terhelést bír, nem repedezik, és nem törik.


RAL színskála, a különböző színek megnevezése angolul, németül, magyarul. Ennek értelmében a színskála csak tájékoztató jellegű! A jövő épülete még ma.


A fenntartható épületekhez modern és környezetbarát anyagok szükségesek. Lindab Topline cserépmintázatú acéltetőfedés. A Kingspan munkatársai mindig fejlesztik termékeinket és tevékenységeinket, figyelemmel a környezetre.


Sőt egy csarnok vagy egy épület rendszerén belül is lehet.

A színskála segítségével könnyen kiválaszthatja a ház és a tető színeivel leginkább harmonizáló színt. A felújítást el tudjuk végezni hagyományos cseréppel, lindab cserepeslemezzel, palatető, bitumenes lapostetőn is. Zsindely tetőt is készítünk, javítunk. A beázik a tető legyen az hagyományos cserép, lapostető, lindab cserepeslemez vagy bitumenes zsindely, hívjon bizalommal és megjavítunk bármilyen tetőt.


A csatorna rendszer elemeinek böngészésére két lehetősége van: vagy a fenti képekre kattintva jut el a kérdéses elem részletes lapjára, vagy a bal oldali Scandik acél ereszcsatorna kategóriára kattintva lép be a rendszer alkotóelemeinek listájába. Az eresz árakat az egyes termékek adatlapján találja meg, a. Speciális színek Mindhárom méretben: fekete, Speciális színek esetén felárral kell számolni, a szállítási határidó hét. Az Antrcait matt és a Grafitszürke verziók ára megegyezik a többi csatorna árával.


LINDAB 150-es csatorna rendszer 125-ös rendszerhez 140-es szögletes rendszerhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések