Vitali, 8:20 AM

2017. március 30., csütörtök

Színek hálószobába

Divatosak az úgynevezett földszínek: a homok, egy leheletnyi barnával kevert szürke, vagy a zöld finom, visszafogott árnyalata. Ezzel magát a természetet, vagyis a harmóniát, nyugalmat varázsolhatjuk a hálószobába. A kevert színek és a lágy, föld színek nyugtató hatásúak és segítenek a kikapcsolódásban. Bár egyszerű és unalmasnak tűnnek elsőre, sokkal könnyebb egy monokróm stílusú szobát pár kiegészítővel (amik színesek) különlegesség varázsolni, mint egy intenzív és nagyon színes szobát.


Lakberendezés trendMagazin - lakbermagazin. Lágy, semleges színek , nyugalmat sugárzó hálószoba.

A krém és a tejeskávé gyengéd árnyalatainak vegyítésével alakíts ki pihentető légkört. A krém és a barna meleg, lágy árnyalataiban pompázó hálószobában kipihenheted magad a ra. Ha már háló, akkor alvás. Jó tudno hogy vannak színek , árnyalatok, amelyeket nem ajánlatos a hálószobába kipróbálni, ugyanis zavaró hatással vannak a pihenésre. A legjobb színek a hálószobába.


Ahhoz, hogy megteremtsd a legjobb feltételeket az alváshoz, olyan színeket kell választani, amik nyugtatnak. A lila szintén alkalmas, és a kékkel és zölddel együtt nyugtató. Inspirációként összegyűjtöttünk Nektek gyönyörű hálószobát!


Nézd végig a képeket és gyönyörködj bennük!

Hálószoba fal inspiráció válogatás, modern, loft, skandináv, rusztikus és további stílusokban. Beltéri és kültéri színek és festékek – Színek. Az Önnek szóló személyre szabott üzenetek megalkotásához profilokat hozunk létre, és elemezzük a velünk való érintkezését. A látványtervek a legapróbb részletekig tökéletesen kidolgozottak, így a tervezők hibátlan egységet tudtak alkotni a színek , az anyagok és az arányok területén. Meríts ötletet a hálószobád berendezéséhez, vagy átrendezéséhez képgalériánk segítségével!


Színek A színekkel a hangulatot lehet befolyásolni, e téma köré ma már tudomány is épült. A lakberendezésben a teret is formálhatjuk velük. A sötét színek összenyomják a szobát, ugyanakkor kuckós hatás érhető el általuk. A pasztell árnyalatok nőies hangulatot árasztanak.


A hófehér szín tisztaság érzetet nyújt. Akár testi, akár lelki panaszokról van szó, bizonyos színek használata segíthet orvosolni a gondjaidat. A fal szín, színek meghatározása a szoba szín meghatározásának egyik fontos része, de nem kizárólagos része. Mindezt, a szoba színek és így a fal színek meghatározását ezért érdemes jól megfontolni átgondolni és kidolgozni!


Nem szabad és nem is lehet egy ránézésből hasra ütés szerűen kitalálni színeket! A Travelodge hotellánc felmérése, melyről többek között a DailyMail. A kutatás során kétezer hálószobában jegyezték fel a színeket, emellett pedig azt, hogy az adott helyiség. Mivel a tükrök erős energiákat gerjesztenek, a hálószobába nem valók, mert előbb-utóbb nézeteltérésekhez vezetnek.


Az esetleges negatív hatások kiküszöbölése már önmagában is javítja a hálószoba energetikáját, a szexuális élet minőségét, de érdemes vágyfokozó trükköket is bevetni.

Az általános elképzelésre kell épülnünk annak érdekében, hogy a megfelelő hangulatot és hangulatot hozzuk a szobába. Ezenkívül érdemes szem előtt tartani, hogy az orgona különleges hangja, messze nem kombinálódik a színpaletta minden színével: ha megszakad a szín harmóniája, nem akarsz bejutni a hálószobába. Bár a színek iránti vonzódás nagyon egyéni, a hálószoba kialakításához általánosságban a nyugodt és lágy árnyalatok illenek. A fehér is jó szín a hálószobába. A kék és a zöld színek nyugtató hatásúak, és elősegítik a pihentető alvást.


A fényes, izgalmas színek helyett a hálószobánkban szeretnénk nyugodtnak érezni magunkat. A hálószoba az egyetlen hely, ahol a belső énünket bármilyen színnel vagy témával kifejezhetjük. A festék színe nagyon fontos döntés a cél eléréséhez. Négy szín van, ami a legjobb választás a pihentető alváshoz.


Hogy az alvás és a pihenés valóban relaxáló élmény lehessen, célszerű pihentető színeket alkalmazni. Olvasd el melyek az ideális nyugtató színek a hálószobába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések