Vitali, 8:20 AM

2017. március 27., hétfő

Álmennyezet fajták

Mutatjuk a lehetőségeket. Fajták álmennyezetek a fürdőszobában. Modern megoldásokat, mert hála az esztétikus megjelenés és a kiváló tulajdonságokkal, úgy tekinthető, hogy nagyon népszerű. Sőt, a stílus és a design kivitelezés nem korlátozódik a megállapított kanonokok és a hagyományok, hogy van.


Függesztés nélküli álmennyezet. Könnyű a hozzáférés az álmennyezet fölötti térben elhelyezett gépészeti vezetékekhez,.

Mindenki találkozott már vele, és a többség azonnal el is felejtkezett róla. Az álmennyezetek nem teherhordó szerkezetek. Kazettás álmennyezet árak. ARMSTRONG és Knauf AMF kazettás álmennyezet lapok, rendszerek és árak. Valós raktárkészlettel rendelkező gipszkarton, kazettás álmennyezet és szigetelőanyag SZAKÁRUHÁZ vagyunk.


A mennyezetburkoló a mintás oldal révén nagyszerűen díszíti a csúnya, foltos, repedezett plafonokat, de arra is megfelel, hogy a plafonon lévő felületi. A mennyezethez való rögzítésre szolgálnak, ha pedig függesztett álmennyezet vagy rejtett világítás készül, akkor ezeket szereli fel a függesztő-pálcákra. Milyen további kiegészítőkre lesz még szüksége a gipszkartonozáshoz?


A gipszkarton álmennyezet tartóbordái a CD profilok.

Milyen álmennyezet fajták vannak a gipszkatronon kívül? Szeretnénk lejjebb hozni a mennyezetet kb 20centivel most 9m és így felmerült a kérdés milyen megoldások vannak erre a gipszkartonon kívül. A Rigips szerkezetek építéséhez a rendszerhez tartozó profilok és tartozékok használata szükséges.


A minősített válaszfalak, álmennyezetek, tetőterek, aknafalak és egyéb szerkezetek kivitelezéséhez kínálunk profilokat, rögzítő elemeket, csavarokat, és minden kiegészítő elemet, ami az építéshez elengedhetetlen. Több réteg Rigips lap beépítése esetén nem csak a kész gipszkarton szerkezet mérete (pl. a fémszerkezetre felszerelt válaszfalak), hanem tulajdonságai is (pl. elérhető magasság, teherbírás, tűzvédelem, hangszigetelés, a szerkezet hőtágulási igényei) változnak. Meg szeretné ismerni a leggyakoribb és legfelkapottabb mennyezet fólia fajtát?


A veszi döntést a design helyes választás az önálló annak teljesítmény, figyelembe kell vennie azokat részletesen. A nagy belmagasságú helyiségek mennyezetszigetelésének kivitelezésekor viszonylag tágabbak a lehetőségek, hiszen ilyen esetekben vázszerkezetes álmennyezet kialakítására is mód van. A vázra szerelt, többnyire gipszkarton borítás alá pedig bőven van hely a megfelelő vastagságú üveggyapot, illetve kőzetgyapot szálas.


Mert nem kell szilárd födém hozzá, ugyanis a rácsok alsó öve tökéletesen megfelel a gipszkarton álmennyezet és hőszigetelés függesztésére. Mert akár méteres szabad fesztávot lehet vele áthidalni belső alátámasztás, és többletköltségek nélkül. Mind a két szigetelés jó megoldás.


Amennyiben már meg van a gipszkarton álmennyezet , akkor természetesen a födémet is lehet szigetelni. Abból a szempontból jobb a gipszkarton álmennyezet szigetelés, hogy ha járható födémet szeretne kialakítani, nem kell plusz szerkezetet készíteni a szigetelés köré. A CD profilok a gipszkarton álmennyezet tartóbordái, ezekhez rögzíthetjük a gipszkarton lapokat. Az UD és CD profilelemek összekapcsolásához úgynevezett keresztösszekötőket lehet alkalmazni, amelyek biztosan rögzítik az rácsszerkezetet, és amire az álmennyezet vagy dobozolás kerül.


A holker díszléc olyan díszítőelem, amelyet belső térben a mennyezet és az oldalfal találkozási pontjához ragasztanak. Polisztirol sarokléc, nikecell szegőléc, hungarocell szegélyléc néven is ismert - egyfajta dekorációs szegélyként helyezkedik el a sarokban. A belső téri holkerlécek sajátos hangulatot adnak a falnak, hiszen az egykori gipszstukkók megjelenését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések