Vitali, 8:20 AM

2017. március 2., csütörtök

Szarufa feletti hőszigetelés

Szarufák feletti hőszigetelés. A szarufák feletti hőszigetelés épületfizikai szempontból a legjobb hőszigetelési módszer, mivel a hőszigetelő elemek, mint egy zárt védősapka egybefüggően kerülnek a teljes tetőfelületre. A bak alkalmazásával a szarufa feletti hőszigetelés oly módon alakítható ki, hogy lehetővé válik a kiváló műszaki paraméterekkel rendelkező, de nem terhelhető Ursa ásványgyapot termékek elhelyezése úgy, hogy a kész szerkezet gyakorlatilag vonalmenti hőhídmentesnek mondható. A kiemelkedő hőszigetelő képességű.


A szarufa feletti hőszigetelésnek megvan az az előnyös tulajdonsága is, hogy szarufák feletti helyzetéből adódóan a tetőszigetelés az egész tetőn egységes szerkezetű, és nem jelentkezik a szarufák miatti hőhíd. Ez nemcsak a hőszigetelés hatékonyságát javítja jelentősen, hanem még a párakicsapódástól sem kell.

A szarufáknál nagyobb vastagságú hőszigetelés nem vesz el a belső térből, és a teljes fedélszék megmutatható belülről. A szarufák közötti és alatti hőszigeteléssel szemben a szarufák feletti hőszigetelést csak képzett szakemberek, megfelelő védőfelszereléssel végezhetik. A hőszigetelés lehet szarufa feletti , közötti, vagy a kettő kombinációja - minden lehetséges variációra tudunk megoldást kínálni. Hőszigetelés a szarufák felett A fent említett korszerű hőszigetelési előírásoknak még a szarufamagasság hőszigeteléssel való teljes kitöltésével sem tudunk eleget tenni. A fokozott komfort- és energiatakarékossági igényeknek a lakótér csökkentése nélkül csak a szarufák feletti hőszigeteléssel tudunk megfelelni.


CREATHERM – A SZARUFÁK FELETTI HŐSZIGETELÉS. A CREATON törekvése, hogy komplett, minden részletében tökéletes rendszert biztosítson a felhasználók részére. Ennek megfelelően különös gondot kíván fordítani az elvárt esztétikai élményen kívül a beépített tetőterek energiatakarékos és hosszú élettartamú.


A hőhídmentes magastetők kialakítására a legjobb megoldás a szarufák feletti hőszigetelés.

A faanyag hőszigetelő képessége körülbelül tízszer rosszabb, mint a hőszigetelő anyagoké, továbbá a szarufák közé elhelyezett hőszigetelés esetén a zsugorodások következtében megjelenő rések is hőhidassá teszik a szerkezetet – egyértelmű, hogy nem ez az ideális. Tetőtér szigetelés szarufák között kőzetgyapot szigetelőanyagokkal. Az igazán jó megoldás az, amikor a szarufák közötti hőszigetelés ki van egészítve egy szarufák feletti vagy pedig egy szarufák alatti kiegészítő hőszigeteléssel. Erre kell a légzáró-, páratechnikai réteget elhelyezni, majd az Austrotherm.


Minél közelebb kerül a hőszigetelés a lehűlő. Az utólagos hőszigetelés feltétele, hogy a tető átszellőztetett hideg tetőként. Ha a szarufa felett páraáteresztő fólia van, akkor a szarufa teljes mélységét ki lehet.


Magastetők szarufák feletti hőszigetelése (új építés és felújítás esetén). Bramac Therm hőszigetelő rendszer meglévő, szarufa közötti hőszigetelés kiegészítéseként vagy önmagában alkalmas magastetők szarufa feletti , felületfolytonos (hőhídmentes) hőszigetelésére. A Tondach Thermo szarufa feletti szigetelések között minden magastetős felhasználási módra megtalálja a tökéletes megoldást.


Thermo Max és Thermo Classic Alu), mivel a legjobb szigetelőhatást a legkisebb anyagvastagság mellett ezekkel a termékekkel. A hőszigetelés elhelyezéséből adódóan védi az egész tartószerkezetet - hosszabb élettartamú tetőszerkezet. Változatos, megnövelt belső tér - esztétikus, természetes látvány, variálhatóság.


A szarufák feletti szigetelésnél arra kell ügyelni, hogy a szigetelésnek el kell bírnia a tetőfedés súlyát, ezért nem mindegy, hogy milyen anyagot használnak a szarufák feletti szigeteléshez. Ezzel a szigetelési móddal azonban kiküszöbölte a másik megoldás jelentős hátrányát. A tetőtér szigetelésnek nem része a. A hőszigetelés és a burkolat jelentős teret vesz el, ráadásul a ferde sík miatt a lakótérnek minősülő (legalább méteres belmagasságú) tér jelentősen csökken, így a négyzetméterben számított lakótérvesztést is forintosítva, nagyon drágának bizonyul ez a megoldás. A jó megoldás ilyenkor a szarufák feletti hőszigetelés.


Elkészült a teljes hőszigetelés tetőléc és tetőfedés nélkül.

Kiválóan hőszigetelt tető, karcsú optika. Ha az Ön tetője a bemutatott példához hasonlóan műszakilag elavult, elérkezett az idő a tetőfelújításra. Minden jog fenntartva.


Weboldal készítés és Grafikai tervezés: Plus Creative Agency. A leghatékonyabb megoldás ehhez a szarufa feletti hõszigetelés, mely felületfolytonosan és hõhíd - mentesen kerül beépítésre. A környezetvédelmi és energiabiztonsági szempontok szükségessé tették az energiatakarékos épületek építését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések