Vitali, 8:20 AM

2016. január 27., szerda

Takaró készítés

Bútortakaró ponyva. Tetszőleges méretű és formájú, egyedi méretre szabott bútorához tudunk takaró ponyvát készíteni. Legyártjuk a kívánt színben, akár reklámfelirattal együtt vagy akár áttetsző anyagból is. Most összegyűjtöttem pár ötletet horgolt takaró készítésre.


Készíthetünk könnyed nyári takarót a kisunokának, de meglephetjük magunkat vagy szeretteinket egy ágytakaróval, vagy csak jól esne az esős napokon valami melegbe beburkolózni és mi más jöhet szóba, mint egy puha, színes takaró.

Nézzük mit is tudunk. Takaróponyva készítés és javítás. Ponyvával takarjon le bármit.


A ponyva az egyik legjobb és legolcsóbb módja, hogy megóvjuk használati tárgyainkat, és ezáltal hosszabb ideig élvezhessük őket. Manapság már egyre kevesebben tartanak otthon varrógépet. Nem is gondolná milyen szépen meg lehet varrni egy ilyen dekoratív patchwork takarót kézzel!


S hogy miképp lesz babajáték. A jelenlegi egészségügyi helyzet, az egyeditakaro.

Addig, amíg van készletünk, és a futárcégek szállítanak, addig mi is készítjük a takarókat, a legnagyobb odafigyeléssel. Eszközök és kellékek. Nézd meg különleges fonal kínálatunk, biztos beindul a fantáziád!


Köszönet, hogy a weboldalam a jelen tartalommal jelenhet meg. Köszönet kedves régi, visszatérő, és új megrendelőimnek, akik által létrejöhetett ez a sok-sok kézzel kézzel – és szeretettel – készített egyedi takaró , párna, csodás szett, mutatós falvédő, akiknek gyermekei, keresztgyermekei, családtagjai, barátai, ismerősei és sorolhatnám tovább, a. Részletekért, ajánlatunkért. Kerti kerítések vásárlása és rendelése az OBI-nál. Trambulin rugó takaró védőhuzat és trambulin takaró ponyva. Fonal webáruház - pólófonalak, spárgafonalak, hurkolt fonalak.


Fél, hogy gyereke ráesik a rugókra? Elszakadt, vagy nem jó méretű a rugótakaró ponyva? Esetleg vastagabb szivacsot szeretne? A trambulin jó móka, de csak akkor, ha biztonságos is! A takaró varrás kezdőknek is ajánlott.


Ehhez 102cm anyagot vágjunk le és az anyag szélessége félbehajtva kiadja a takaró méretét (ebben benne van a varrásszél is). A szövött szélt maximum varrásszélnek hagyjuk meg a takarón.

Szenvedélyed a varrás vagy esetleg még most látsz életedben először varrógépet ? Szeretnél egy saját patchwork alkotást készíteni ? Videómban bemutatom neked mi a patchwork BLOCK. Végre, hogy van ez a kazaltakaró, nem kell évenként vagy épp viharonként takaró fóliát vásárolnom. Mielőtt megvettem a kazaltakarót, utána néztem mennyibe kerülne egy fedett tároló.


A kazaltakaró a tizedébe sem került, és másnapra megvolt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések