Vitali, 8:20 AM

2016. január 12., kedd

Nappali gipszkarton világítás

Improve Your Business ROI - Get A Better Deal On Batons. Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Check Out Pigeons on eBay. Fill Your Cart With Color today!

A gipszkarton álmennyezetek régóta népszerű megoldások a lakberendezés területén, és bár önmagukban is nagyszerű teremtések, fénykorukat a beépített, LED-es világítás beépítésének köszönhetik! A gipszkarton panelek funkciójukat tekintve arra hivatottak, hogy elfedjenek egy kevésbé szép plafont vagy csökkentség az. Budapest és vonzáskörzetében családi házak építését és lakásfelújításokat vállalunk, kőműves és ácsmunkákat, de akár teljes generálkivitelezést elvégezzük. Rejtett világítás és hangulatfények elkészítésekor a gipszkarton dobozolások és álmennyezetek helyett egyszerűbb alternatívát nyújthatnak a polisztirol díszlécek. Oldalfalra és mennyezetre ragasztással is lehetőséget biztosítanak a LED szalagok dekoratív takarására, így a belső térben kellemes fényhatást.


A holker léc és a gipszkarton illesztésénél gletteljük ki kívülről a réseket. Száradás után csiszoljuk egyenletesre, majd fessük le a kívánt színre.

Tipp: Jól mutat, ha a gipszkarton a nappali falának színével azonos és a díszléc eltérő színű! A festék száradása után szereljük be a spot lámpákat. A gipszkarton elem sokféle formát kaphat, lehet egyenes, íves, kerek, ovális, lefedheti a helyiség teljes mennyezetét, közepét vagy éppen a széleit, több szint is kiépíthető.


A tervezésben több szempontot figyelembe kell vennünk – milyen gépészeti elemeket akarunk elrejteni (pl. a szagelszívó kivezetését a munkaterület fölött, fűtéscsöveket stb.). A mennyezeti kiállások a bútorszigetek fölé kerüljenek, kijelölve azok helyét. A dohányzóasztal fölé mindenképpen érdemes kiállást kérni. A csillárt helyettesíthetjük gipszkarton álmennyezet kompozícióval is, ami villanyszerelési szempontból egyre megy, hiszen kiállásra ugyanúgy szükség lesz ezúttal is. Az álmennyezetekbe, illetve gipszkarton szigetekbe süllyeszthető világítás ismét a reneszánszát éli.


Egyre több helyen választják ezt a világítási formát a csillárok helyett, ahol azonban nincs lehetőség a süllyesztésre (pl. beton födém), ott a mennyezetből kiemelkedő gipszkarton sziget a megoldás. Az alábbi galériában szinte minden formához talál ötleteket! A képen látható rejtett világítás stukkó Plexi Plus egy példa az Ön számára, hogy érzékelni tudja a méretek és a sima indirekt világítás díszléc közötti különbséget.


A nagyobb méretre gyártott LED díszléc beépítését elsősorban átlagnál nagyobb belmagasságú terek, helyiségek stukkózásához javasoljuk, mint például nappali. Fedezd fel bohatazsuzsanna világítás nevű tábláját a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Világítás , Nappali és Gipszkarton mennyezet.


Nappali Tervek, Otthon Nappali , Gipszkarton Mennyezet, Fehér Hálószobák, Lakásbelsők, Termékdizájn Mennyezeti rejtett világítás. Méterenként csak 2.

LED szalag, amely alacsony energiafelhasználással akár üzletek is gazdaságosan kivilágíthatóak! Például az elegáns csillárok ebben a szobában szépek, de ezeket spotlámpákkal kell kiegészíteni. A nappali kialakításához a tervezők különböző ötleteket alkalmaznak. Tehát a világítás egyenletesen oszlik el a szoba teljes terében, szokatlan túlcsordulást okozva az egyes szakaszokban. Többszintű mennyezet gipszkarton - a tökéletes megoldás.


Mi már készen van, mindent meg kell dönteni a design egy ilyen megállapodás. Részletes segítség a kiválasztásban a felső határ a kis. Beltér kivilágítása ( nappali , halószoba, folyosó) - Lámpák online. Beltéri és kültéri lámpák webáruháza, föleg a konyhai és fürdőszobai lámpák széles kinálatával. Gipszkarton galéria, gipszkarton ötletek - Gipsz stukkó és polisztirol díszléc Budapesten!


Nem webáruház, csak termékbemutató oldal! A nappali a lakás egyik olyan helyisége, melynek világítás tervezése rendkívül összetett igényeket feltételez. Találja meg a HOMEINFO-n a választ kérdésére!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések