Vitali, 8:20 AM

2016. január 11., hétfő

Lindab korcolt lemez

A korróziógátló, speciális ötvözetű fémbevonat összeté-tele: tömeg alumínium, 4 cink és kb. Egy ügyes mesterember az anyagot meg tudja. A korcolt fedés kifejezetten elegáns, egyedi megjelenésű épületek kivitelezését teszi lehetővé. Az épületek egyik legfontosabb eleme a tető.


Egy jól megtervezett tető, beleértve a teljes tető rétegeket is, olyan jótékony hatással van egész épületre, amit másképp nem is érhetünk el. Lindab korcolt tető fedés változatok.

Elég, ha csak a beázásokra vagy a rossz hőszigetelésre gondolunk. Megjelenésében hagyományos, kialakításában korszerű, állókorcos tetőpanel. Elsősorban az egyházi és a műemlék épületek felújításához ajánlott, de szívesen alkalmazzák új építésű apartmanházak, családi házak, középületek esetében is.


Szerelésének, Trapézlemez, cserepeslemez, szendvicspanel egyedi árakon. A hőtágulás miatt szükségszerűen bekövetkező mozgásokat az SPR Click ovális rögzítő nyílásai biztosítják. A korcolt síklemez tetőprofil különösen jól illeszkedik a modern és skandináv stílusú. Az árlista árai Áfa nélkül értendők! A cégünk által gyártott félkörszelvényű függő ereszcsatorna névleges méreteinek megadása eltér a Magyarországon szokásostól.


Két típusa van, a helyszínen korcolható „lágylemez” PLX és az előrekorcolt profilozású SRP „Click” síklemez.

Alkalmazási terület. A cserepes lemez tüzihorganyzott, többrétegű speciális színbevonattal Classic fényes és matt felülettel, sokféle színben kapható. A mm-es anyagvastagságú lemez acélminősége a nagy szilárdságú S2osztályba tartozik. A teljes egészében automatizált gyártási folyamat lehetővé teszi az egyéni, legkülönlegesebb megrendelések teljesítését és a hulladék csökkentését. A fém cserepeslemezek fő előnye a rendkívül kicsi súlya.


A könnyű burkolat nem terheli feleslegesen és nem érinti az egész épület. Ez nem véletlen, hiszen a régi pala és bitumen zsindely tetők mára kritikus állapotúak lettek, a korosodott alumínium és rozsdás lemez tetők cserére szorulnak. A fiatalabb családok – köszönhetően akár a támogatásoknak, mint például a CSOK – sokszor választanak régi családi házat otthonuknak, és kisebb-nagyobb. Korcolt fedés A mai legmodernebb síklemezes acél tetőfedés a legfejlettebb hazai technológiának és a több évszázados bádogos szakmai tapasztalatok ötvözetének köszönhetően. Minőségi tetőfedés, tetőfelújítás már több mint éve!


Vállaljuk házának teljes cseréptetőfedését, tetőcserép felrakását, tetőfelújítást, egyéb tetőfedő munkálatokat, ácsmunkát, vagy zsindely, illetve cserepeslemez felhelyezését. Cserepeslemez, LINDAB lemez , réz lemez , trapézlemez felrakása, pala felújítás. A cserepeslemez kiválóan alkalmas tetőfedésre, megjelenése illeszkedik a kor igényeihez, súlya csekély, szerelése gyors és rendkívül egyszerű. Napjainkban a palafelújítás eléggé elterjedt dolog. Sok esetben a felújítandó tetők szerkezete.


Vágjuk ki a jobb alsó sarkot úgy, hogy később az eresznél a peremvisszahajtás, az orom mentén pedig a hosszkorcolás elkészíthető legyen. A cserepeslemez követi a tetők megjelenésének hagyományait, ugyanakkor olyan korszerű megoldásokat eredményez, amit nagyon gazdaságosan lehet. Kimagasló szakismerettel, precizitással, palatető felújítás akár bontás nélkül, palatető szigetelés, tetőfedés, és teljes körű tetőfelújítás.


A síklemezes korcolt tetők jellemzői A síklemezes korcolt tetőkre jellemző, hogy a korcolások szimmetrikus elhelyezkedésük révén válnak kimondottan elegáns megjelenésűvé.

A korcolt és a lécbetétes lemezfedés a fokozottan vízzáró fedések kategóriájába tartozik. A fémlemez fedéseket (különleges eseteket kivéve) mindig átszellőztetett tetőként kell kialakítani!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések