Vitali, 8:20 AM

2016. január 6., szerda

Műanyag párkány

Nagy volumenű beszerzéseinknek és költség optimalizálásunknak köszönhetően nálunk megtalálja az ön igényeinek legjobban megfelelő és legjobb árú, kiváló minőségű műanyag ablakpárkányt. Fehér műanyag párkány raktárról azonnal. Számos cég ígér raktárkészletről műanyag párkányt fehér színben, de utána jártunk, és sok helyen csak limitált mennyiségben, vagy csak adott méretben vásárolhatóak meg, de olyan is van, hogy csak egy hetes szállítási idővel tudnák biztosítani a párkányt.


UV stabilizátoros műanyag keverékből készül így alkalmas kültéri párkánynak és beltéri könyöklőnek egyaránt. A párkányokat méretre vágva küldjük. A műanyag párkány felülete extra sima, nem csíkos, fény felé fordítva fényes mint a műanyag ablak profilja.

Nem kell egész szálat vásárolnia, csak annyit amennyire szüksége van! Díjmentes méretre vágás! A Piacon egyedüli 3D-s felület! Nincs olyan mesterséges Ablakpárkány másik, amelynek 3D-s a felülete!


Ezzel a természetes hatás MAXIMÁLIS lesz, mindez úgy, hogy a termék tartós, és biztonságos marad! Célszerű a párkány aljára (a belső, ablak felöli részre) ragasztani cm-es távolságonként egy-egy faéket, vagy műanyag darabokat, esetleg kis, lapos parafa lapokat, így biztosan egyenletes lesz a dőlésszög. Egy egy maximum 250mm széles ablakpárkány esetén egy darab végzáró elegendő megfelezve a párkány mindkét oldalára. Weboldalunkon széleskörű információkat talál a műanyag , alumínium és műkő párkányokról, azok végzáróiról.


Szaküzletünkben mintákat, bemutatódarabokat talál, és kollégáink villámgyorsan elkészítik árajánlatát is!

Rövid határidő, gyors ügyintézés. Kínálatunkban számos műanyag ablakpárkány közül válogathat! Vásároljon minőségi terméket választékunkból! Amikor a párkányokról esik szó, akkor legtöbbször a régi, esőben hangosan koppanó, horganyzott acél darabok jutnak az eszünkbe, pedig manapság már a műanyag párkányok uralják.


Alapesetben fehér , míg egyedi rendelésre RENOLIT Aranytölgy, dió és márvány színben rendelhetők. Egyetlen nyílászáró beépítése sem. A műkő párkányok máshoz nem hasonlítható, elegáns és örök érzetet biztosítanak. A műanyag alapú technológiákkal ellentétben bírják a komolyabb hőhatást is (cigaretta, konyhai eszközök, tűzhely, stb.), és tisztán tartása, gondozása is biztosabb, hosszabb élettartamot biztosít. Az OBI áruháza elsőosztályú műanyag ablakok terjedelmes szortimentjével áll az Ön rendelkezésére, a hozzávaló összes tartozékkal kiegészülve, amelyek a beépítéshez valamint a használathoz szükségeltetnek.


Azonnali árajánlat ide kattintva! INGYENES műanyag ablak és nyílászáró helyszíni felmérés, Budapesten, Százhalombattán, Érden, Tárnokon és Diósdon. Műanyag ablakoknál, kedvezmény!


Párkány - Termék típusa. Intergranit Márka nélkül Unic spot. Szűrés Alaphelyzet. MŰANYAG ABLAKPÁRKÁNY FEHÉR, 124X25CM és még termék közül választhat a kategóriában.


Az itt szereplő műanyag párkány árak az áfát, a méretre vágást és az anyag veszteséget tartalmazzák és telephelyi átvétellel érvényesek! Házhozszállítás rendelhető! Extrudált és hajlított alumínium párkányok vastagság mérése a mélység közepén történik.

Letisztult modern design, jó tisztíthatóság. Szélességi méret : Folyóméter ár: 1mm 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések