Vitali, 8:20 AM

2016. január 11., hétfő

Ablak bősárkány

Budapesti szállítás gyűjtőfuvarral nettó 15. Ft, általában minden pénteken történik! A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve. Bősárkány , Ipari terület.


Családok Otthontere.

Az ablakok profiljai be vannak vonva egy védőréteggel, amely növeli a műanyag nyílászáról élettartamát (az ajtókét is). Emiatt a tisztításnál ne használjon maró hatású tisztítószereket a kereten és a profilon. Javasoljuk mosogatószer és szálmentes kendő.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Kínál Bontott fa ablak : Bontott fa ablak szárnyas típus bukó-nyíló kivitel 120x148-as méret db Ár: 29. Külső-belső nyílászárók egyedi igény szerint, gyártunk hőszigetelt kültéri ajtókat és ablakokat, valamint beltéri tömörfa ajtókat.


Ez idő alatt az ablak és ajtó gyártás is rengeteget változott, modernizálódott. Igyekeztünk mi is lépést tartani ezzel a fejlődéssel.

Az új termékcsalád bevezetésével az volt a célunk, hogy a minőségi. Bontott és építkezésből megmaradt műanyag ablakok 3-4-légkamrás profilokkal. Lehetséges, a legfontosabb szempont az, hogy az ablak jól záródjon, és az üvegezése modern üvegezési technikát foglaljon magába.


A legfontosabb szempont, hiába is zár esetleg kielégítő módon a mostani nyílászárónk, ha rossz a hőszigetelési paramétere. Ha úgy észleli, mintha valahol nyitva lenne egy ablak , akkor minden. Kínál Bontott műanyag ablak : Bontott műanyag ablak szárnyas kivitel bukó-nyíló típus 95x150-es méret db 108x177-es méret db 110x144-es méret db 110x145-ös méret db 111x143-as méret db 111x148-as méret db 119x166-os méret db 117x163-es méret db 120x133-es méret db 120x160-as méret db 126x148-as méret db 127x140-es méret db 129x143-as méret db.


Ablak , ablakok a legjobb áron! Raktárkészletről Azonnal Vihető! Weblapunk karbantartás miatt leállt. Kérjük, nézzen vissza később. Műanyag ablak beépítés, ablakcsere, akciós műanyag ablakok.


Aluplast, Rehau, Deceuninck és Gealan ablakok, akciós ablak árlista, a műanyag ablak árak tartalmazzák. Kilincs, kopogtató, levélbedobó olcsón. Olcsó nyílászárók, akciós termékek.


Milano Nyílászáró - Árak. Egyedi árajánlat esetén is készséggel állunk rendelkezésükre, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Használt, bontott, építkezésből megmaradt és új nyílászárók. Ajtók, ablakok melyek. Online árajánlatkérés, felmérés, házhozszállítás, beépítés. Bejárati ajtó, ablak , erkélyajtók országos hálózatunkban!


Akciók, kedvezmények.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések