Vitali, 8:20 AM

2016. január 29., péntek

Hegesztett drótháló ár

Weboldalainkon csak a járatosabb hegesztett háló és betonháló távtartó termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt a weboldalon az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében! Egyedi árak nagyobb tétel heggesztett. Ponthegesztett drótháló kerítés árak - különböző szemméretekkel. Galvanizált és műanyaggal bevont drótból készült fém dekoratív háló. Nálunk kapható: Drótfonat ↵ klikk.


Hegesztett háló ↵ klikk.

Táblás panel kerítés ↵ klikk. Egy és Kétszárnyú kapuk. Méret (m), Szemméret (mm), Szín, Kiszerelés, Bruttó ár. Tisztelt Érdeklődő!


A nagymértékű árfolyamváltozás miatt az árakat nem minden terméknél tudjuk tartani. Megértésüket köszönjük. Horganyzott rostaszövet. KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !

A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ , BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK. Dpalx – erős ponthegesztett zöld drótháló méteres tekercsben mm huzalvastagsággal kutyásoknak.


Magas eleganciával, esztétikával és hosszú élettartammal rendelkeznek. Többnyire kertek, parkok, nyilvános helyek, sportarénák elkerítéséhez. A ponthegesztett tekercses kerítéseket méteres csomagolásban lehet. Ez az, amely védi a hálózatot a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól, beleértve az UV sugárzást is. A hegesztett háló esetében a második fontos kérdés a műanyag bevonat.


Huzal vastagság 2mm-től 5mm-íg. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A madárháló méterben kérhető, azaz az ár négyzetméterre vonatkozik. Ezek a felhasznált alapanyagok lehetővé teszik az olyan szövetek gyártását. Drótfonatok, ponthegesztett hálók, táblás kerítés elemek, huzaltermékek kelet-magyarországi gyártója.


Különböző méretű, horganyzott és műanyag bevonatú drótfonatok kerítések építésére és mezőgazdasági célokra. Cégünk rozsdamentes, horganyzott kerítés drótokat, huzalokat és ezekből készült saját gyártású drótkerítéseket illetve kiegészítő termékeket forgalmaz termelői ár on. Szinte minden kerítés típust forgalmazunk, ami kerítés drótból előállítható, a különböző ponthegesztett hálóktól a drótfonat kerítésekig.


Síkháló, hegesztett vasháló és konténerháló árainkat megtekintheti a lenti táblázatokban.

Cégemet a Drótháló kft. Az ügyfelek igényeit felmérve igyekszem maximálisan kielégíteni a vásárlóimat. Az általános termékeket készletről tudom biztosítani. Küldje el nekünk a rendelkezésre álló információkat (statikai terv összesítőt, tartószerkezeti műszaki leírást, vaskimutatást, vasszerkezeti darabjegyzéket stb.), valamit a szállítási címet. Betonacél, betonvas, betonháló a legjobb áron ! Céljától függően határozzuk meg az alapanyagát, méreteit és az építési módot is.


A legáltalánosabb alapanyag a drótháló , illetve manapság a fém kerítéspanel, mely gyors szerelhetőségével és esztétikus megjelenésével hamar közkedveltté vált.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések