Vitali, 8:20 AM

2016. január 28., csütörtök

Dobtáras szeg

Dobtáras szeg , huzalszeg, huzal, lágyhuzal a gyártótól! Klince a drôty z výrobca! Výroba a predaj klincov a drôtov. Vásárlás: Szeg árak, eladó Szegek.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Olcsó Szeg termékek, Szeg márkák. Szalagtáras szeg 8-mm. Regisztráljon oldalunkon, hogy leendő ügyfeleli gyorsan Önre találjanak. Hasonlítsa össze az árakat!


Szállítási idő: nap. Makita dobtáras szeg 2x75mm AN911H. Személyesen átvehető. Minden szerszámhoz a megfelelő kötőelem.

Itt megtalálja a teljes kötőelem választékunkat. Ha nem tudja milyen kötőelem passzol az Ön készülékébe, semmi gond! Hengerhuzal, bevonatlan acélhuzal, kemény húzott huzal, félkemény és lágyhuzal, horganyzott huzal, fazonszeg és huzalszeg, horganyzott szeg gyártása és forgalmazása FÉMIKSZ Huzalfeldolgozó és Szeggyár Kft. Láda, raklap gyártás, tetőszerkezetek, faházak, könnyű szerkezetes házak rögzítésére.


A dobtáras szegezőink magas beütőerővel rendelkeznek, ezáltal optimálisan használhatók különböző rögzítési feladatok megoldására. A nagy mérettartományok ellenére a jó súly és teljesítményarány jól használható a raklap-, a ládagyártásnál,valamint a faipari építések alkalmával. Az alábbi termék sikeresen a kosárba került!


A kapcsok szélessége csak 7mm lehet! Ft feletti vásárlás esetén ingyen az ön otthonába szállítjuk. Weboldalunk használatával elfogadja a sütik (cookie-k) használatát, további információt az adatvédelmi nyilatkozatban talál. Megosztom facebook.


Síktáras illetve dobtáras kivitelben. Akár 3darab szeg betárazására alkalmas készülékek. Kicsi szegezőgépek. AZ ALÁBBIAKBAN LISTÁZTUK A STANDARD PREBENA KAPCSOKAT ÉS SZEGEKET ABC SORRENDBEN. Ezeken a típusokon kívül számos méret elérhető, ezért ha nem találja azt a rögzítőelemet amit keres, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk vagy helyi szakkereskedőjével és megpróbálunk segíteni Önnek.


Zsindely szegező a Karapin webáruházból!

BostitchTools a Stantools Kft. Förch Kereskedelmi Kft Börgöndi út 14. Székesfehérvár Magyarország. Gyártson Ön raklapot vagy ládát bármilyen méretben, kivitelben, válogasson minőségi termékeinkből, mellyel hatékonyabban, gazdaságosan tud termelni! Többféle olcsó, használt szögbelövő eladó.


Mennyi a szögbelövő ára használtan?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések