Vitali, 8:20 AM

2020. február 13., csütörtök

Zuhanytálca 70x100

Zuhanytálca vagy épített zuhany? A mai zuhanyzók legnagyobb kérdése. Ebben a menüpontban rendkívüli zuhanytálca választékunkat tekintheti meg.


Legyen az akár íves zuhanytálca vagy szögletes zuhanytálca. Itt egy kicsivel nehezebb dolgunk van. A gyártók ugyan széria méretekkel dolgoznak, de a tálcák ívei lehetnek eltérőek. Ez a szám, a zuhanytálca ívének (egy képzeletbeli körnek egy cikkelye) a sugarát jelöli.


A zuhánytálca letisztult, fényes megjelenésének köszönhetően modern bájjal ruházza fel fürdőszobáját. A zuhanytálca kényelmes kialakítással rendelkezik, alacsony küszöbbel van ellátva a könnyű ki- és beszállás érdekében. Tisztelt Vásárlónk! A Ft tartós gyengülése miatt áraink folyamatosan változhatnak. Kérjen aktuális árat elérhetőségeinken!


Smartflex sarokba szerelhető zuhanykabin, egy fix fallal és egy nyíló ajtóval Választható méretek: A termék méretének kiválasztásánál első szám az oldalfalk, a második az ajtó méretét jelöli. Radaway zuhanytálca 80x80-tól, hatalmas zuhanykabin és zuhanytálca választék. Hogyan szereljünk össze HTB zuhanykabint?


Amennyiben már eldőlt, hogy zuhanykabin fogja szolgálni a fürdőalkalmatosságot, nem árt, ha pár apró dolgot figyelembe veszünk a szakszerű beépítésnél. A MARMY legújabb zuhanytálcái kombinálják az elegáns rozsdamentes összefolyót, a profi Geberit szifonnal és a könnyen beépíthető alaptálcával. SZÍNBEN, RAKTÁRKÉSZLETRŐL, AZONNAL, FELÁR NÉLKÜL! Ez az ÚJ GENERÁCIÓS zuhanytálca már minden olyan igényt kielégít, amit az eddigi öntött márvány zuhanytálcák nem.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Széles kínálatunknak köszönhetően kádat, fürdőszobabútor, csaptelepet vagy csempét is vásárolhat. Bármilyen fürdőszobáról is beszélünk mindegyiknek nélkülözhetetlen eleme valamilyen tisztálkodásra alkalmas készülék, mely lehet, zuhanykabin, ká vagy olyan zuhanyzó, melynél se zuhanytálca , se zuhanykabin nem lett beszerelve, csupán a csempézett padlón egy-egy zuhanyösszefolyóka a víz elevezetésére. Ez az utóbbi évtizedek lakáskultúra változásainak is köszönhető, mely a fürdőszobáról alkotott képünkre is kihatott. Valósítsa meg Praktikusan álmai fürdőszobáját!


A magastáclás zuhanykabin, másnéven űlőkádas zuhanykabin egy nagyon praktikus megoldás. Lényege, hogy a zuhanytálca egészen mély, és a kádakhoz hasonlóan automatikus leeresztővel, vagy taposós klikk-klakk szifonnal szerelik fel, így a tálcát fel lehet tölteni vízzel. A szakértő segítség jár Önnek! Webáruházunkban nagy választékban tud porcelán szaniterárut és csaptelepet rendelni, ha szeretné a termékeket megnézni, a Budapest, VI.


Stella Ceramia Fürdőszobaszalonban megteheti. A honlapon megtalálható termékek döntő többsége üzletünkben megtekinthető, de raktárkészleten nem tartjuk őket. Azon termékek szállítási határideje, melyeket a beszállítóink raktáron tartanak, 2-nap de maximum hét, a többi termék esetében gyártótól függően átlagosan 2-hét. A Aszimmetrikus zuhanykabin kategóriában egyedülállóan széles választékot talál szaniter, és egyéb termékekből. Válogasson kedvére olcsó és akciós termékeink közül.


Webáruházunkban minden szaniter és fürdőszobai termékünk teljesen új, legalább hónap garanciával rendelkezik. Ravak Elipso Pro érdes felületű negyedköríves zuhanytálca öntött műmárványból, mely csökkenti az elcsúszás veszélyét, extra alacsony kivitel. Mérete 80cm, mélysége 15mm, beépítési magassága mm.


Az Elipso Pro zuhanytálca alkalmas a következő zuhany.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések