Vitali, 8:20 AM

2020. február 20., csütörtök

Knauf nobasil fkd

Felhasználás Az FKD N Thermal kőzetgyapot táblák hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelés kialakítására szánt termékek, külső (határoló) falak kontakt homlokzati hőszigetelő rendszereiben (ETICS), amelyekben a hőszigetelő anyagot dübelezéssel és ragasztással rögzítik a fogadófelületre. Az FKD S Thermal kőzetgyapot táblát külső (határoló) falak külső oldalának hő-, hang- és tűzvédelmi szigetelésére terveztük. Bevonatréteggel ellátott kontakt homlokzati hőszigetelő rendszerekhez (ETICS) ajánljuk, amelyekben a hőszigetelő anyagot ragasztással rögzítik az alapfelületre. Mezi výhody Knauf Nobasilu FKD patří nizký součinitel tepelné vodivosti, nehořlavost (zvyšuje pasivní bezpečnost stavby), nízká hodnota faktoru difúzního odporu (provzdušnost), odolnost vůči mikroorganizmům a hlodavcům a objemovou a tvarovou stabilností.


NOBASIL FKD Použitie NOBASIL FKD je určený na tepelnú, zvukovú a protipožiarnu izoláciu fasád a stenových konštrukcií z exteriérovej strany kontaktným spôsobom s následnou povrchovou úpravou omietkou. NOBASIL FKD S Thermal sa vyrába s vysokou presnosťou rozmerov, vďaka čomu je možné ukladať dosky izolácie na fasádu dokonale tesne, je ľahko spracovateľná na potrebný rozmer a tvar, je nenasiakavá - hydrofobizácia v celom priereze, počas dopravy, skladovania a montáže musí byt izolácia NOBASIL FKD chránená pred. Nagyon népszerű termék, mivel műgyantakötésű kőzetgyapot szálakból készült. KNAUF INSULATION, spol. We are present in more than countries and have manufacturing sites in countries.


The product is intended for thermal and sound insulation, as well as for fire protection of external walls in ETICS system. FKD -N slabs enable high vapour permeability of this sytem. Vylepšené izolačné vlastnosti.


Knauf nobasil fkd

Materiál vhodný na kontaktné zateplenie obvodových stien rodinných domov. Dosky je nevyhnutné kotviť k obvodovej stene špeciálnymi tanierovými kotvami TFIX-8ST, ktoré zároveň eliminujú vznik tepelných mostov. The product has improved thermal characteristics, a lower value of coefficient of thermal conductivity, which provides better thermal protection of the building. We are one of the fastest growing and most respected names in insulation worldwide.


Jednostranný silikátový nástrek na povrchu dosiek zlepšuje priľnavosť lepidla resp. Knauf Insulation is one of the world’s largest manufacturers of insulation products and solutions. NOBASIL FKD S Thermal za najlepšiu cenu, doprava zadarmo, platba na dobierku, NOBASIL cenník Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.


Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Prosím o nacennění fasádní vaty pro kontaktné zatepleni knauf nobasil fkd 1m2. Lepidlo Veber klasik paleta,a paletu lepidla veber elastik. Spojky pro základové lišty 30ks.


FKD -S Thermal είναι μια συμπαγής πλάκα πετροβάμβακα με σταθερή πυκνότητα ειδικά σχεδιασμένη για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Taking active and positive steps to conserve resources, and working to reduce waste at all levels of the business is at the forefront of Knauf product development. Knauf Airless Finishes exemplify this approach. Knauf Nobasil FKD -N Thermal rendszerek színvakolattal, Homlokzati kőzetgyapot rendszerek színvakolattal, TELJES Hőszigetelő RENDSZEREK színvakolattal, premiumhoszigeteles. Nyílászárók káváinak szigeteléséhez a 20–mm vastagságú FKD RS Ctermékeketjavasoljuk.


Izolačné dosky Nobasil FKD RS sa vyrábajú z minerálnych vlákien spájaných umelou modifikovanou živicou. Z jednej strany sú ošetrené silikátovým nástrekom, ktorý zvyšuje priľnavosť lepidla k izolantu a znižuje jeho spotrebu. Predam nerozbalenu fasadnu vatu Nobasil Knauf FKDS.


Vata je nova a neposkodena. Knauf NOBASIL FKD S Thermal je vyrábaný z minerálnych čadičových vlákien, ktoré sú spájané modifikovanou umelou živicou. FKD S Thermal jsou tuhé tepelně izolační desky z kamenné minerální vlny s převážně podélnou orientací vláken.


Izolační desky jsou určené pro použití ve vnějších kontaktních zateplovacích systémech jako tepelná a protipožární.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések