Vitali, 8:20 AM

2020. február 3., hétfő

Kő madáritató

Kerti kő madáritató. A madarak a vizet nemcsak szomjuk oltására használják. Nem feltétlenül kell ám az itatót a magasban elhelyezni. Teheted a fűbe, vagy be is áshatod a földbe.


Ebben az esetben a bokroktól kicsit.

Az itatót érdemes egy bokor közelében, de mégis a magasból könnyen észrevehető helyen elhelyezni. Erre azért van szükség, mert a vizes tollú madarak nehezebben tudnak elrepülni, ha veszélyben érzik magukat. Madáritató és fürdető. Díszes kagyló kerti madáritató és fürdető különleges, egyedi formájának köszönhetően igazi élményt nyújt majd a kismadarak számára és persze ön számára is.


A madárkaitató télen etetésre is alkalmas. Termékeink kő zúzalékból készültek, ezért ellen álnak az idő viszontagságainak. Különösen igaz ez az egyre víztakarékosabban működő településeken, ahonnan az egykor széles körben elterjedt háztáji állatok itatói is hiányoznak.


Ezért a madárbarátok számára a madáritató egész éves működtetése egyik legfontosabb, alapfeladat.

Antikolt kerámia madáritató , kék-fehér mintázattal, kő madárkával. Dekoratív és hasznos termék kertjébe, teraszára, a madarak kedvére. Shopmasters webáruház, kedvező árak, vásárlás online.


Felelősségteljes vállalkozásként a jelenlegi egészségügyi vészhelyzetben számunkra a legfontosabb a Kollégáink és Vásárlóink fokozott védelme. Kínálatunkban szerepelnek fából készült, kerámia és öntöttvas madáretetők és itatók is. Fehérköves kis hatszög kő kaspó.


Ezek a termékek rendkívül tartósak és strapabíróak, ezért közterületek díszítéséhez remek választás. Termékeink minőségi kő zúzalékból és dán cementből készülnek, teljes mértékben fagyállóak, minősége kimagaslóan magas. Méretükből adódóan dekoratív és látványban. Faragott andezit terméskő madáritató.


CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL! GALLO IRON kerti kiegészítők. Háromféle, kerámia, cserép és kő kaspók egyaránt szerepelnek a kínálatunkban. Különböző méretekben lehet megrendelni őket, tetszőleges darabszámban.


Egyedi kaspók használatával a balkon, a szobák vagy a terasz is jóval dekoratívabb és stílusosabb lesz. Kő hatású békás kerámia madáritató.

Hangulatos kerti dekoráció. Hozzájárulok, hogy a Praktiker Kft. A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS. Hol vegyek kő madáritatót vagy szökőkutat? Pécs Vasútállomás felvételi épület kő elemek felújítása.


Szászvári vár és műemlékegyüttes kőfaragó munkái. Mosonmagyaróvári Ügyészség kőburkolási és felújítási munkái. Egykori Zugligeti Lóvasút Végállomás homlokzati klinker felújítási munkái. Ez a mottója a Jován családi vállalkozásnak. Legtöbb termékünk raktáron van, azonban előfordul, hogy néhány terméket vagy méretet külön kell legyártanunk Önnek, amikor megrendeli.


Telephelyünk a 11-es számú főút 17-es km szelvényénél, Szentendre déli városbejáratánál található. Várjuk kedves vásárlóinkat, akik természetes anyagokból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések