Vitali, 8:20 AM

2020. február 18., kedd

Radiátor mögé hővisszaverő fólia ára

Shop Our Ra nge Online Now! Available Online Now From £94! Choose From Many Classic Designs! Money Back Gua ra ntee! Looking For Ra diatords?

Find It All On eBay with Fast and Free Shipping. A radiátor minden irányban közel azonos mértékben adja le a hőt. A fal felé néző panel jórészt nem a szobát, hanem a falat melegíti, vagyis leginkább a kinti levegőt. SOLFEX HATÁSFOKJAVÍTÓ HŐTÜKÖRLAP 60X120CM és még termék közül választhat a kategóriában. A hőtükör hővisszaverő réteggel ellátott polietilén.


Ennek köszönhetően 8- -os energiamegtakarítás érhető el. Minden olyan helyen felhasználható a belső tér hővédelmére, ahol a takaróréteg és a fólia között marad némi légtér (pl. lambéria alatt, álmennyezet felett), vagy ahol az alumínium. Valamit, valamiért.

A némileg magasabb árért a vásárló egy fontos tulajdonságot kap cserébe: Energiatakarékosabbá válik az otthoni radiátorunk úgy, hogy ez mások számára észre sem vehető. A különleges fűrészfogas kialakítás és a metallizált design eredményeként, a panel több szempontból is képes arra, hogy energiát takarítson meg és csökkentse a központi fűtés költségeit. Fűtőtestek mögé kerülő hővisszaverő fólia. Minden olyan helyen használható. A fűtőtest mögött a fal felmelegszik, ami hőelvonást okoz.


Hőtükör vagy más néven hővisszaverő fólia használata: röviden, érdemes a radiátor mögé fóliát rakni, mert akkor a falak helyett a szobát. Ha ugyanis a radiátor mögött van, akkor ott a falfelület melegebb marad. Tesztek és vélemények. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en!


SOLFLEX TŰZGÁTLÓ LAP 55XCM TŰZHELY MELLÉ és még termék közül választhat a kategóriában. Egyoldali alumínium fóliakasírozású , hősugárzás visszaverő hablemez. Tetőfóliák, hőtükör fóliák olcsón - Tetőfólia, hőtükör fólia kedvező árakon, országos házhoz szállítás. ALUMÍNIUM GOLYÓ NYOMOTT LEMEZ 82cm SZÉLES.


Hötükör fólia hővisszaverő fólia radiátor mögé több méretben. Ez az egész hővisszaverő fólia egy átverés. Nem mondom, hogy nulla a hatása, de nagyon elenyésző.


Természetesen most csak az ilyen alacsony hőmérsékletről beszélek.

A polisztirol hőtükör az alumíniumfólia sugárzás-visszaverő és a hablemez hőszigetelő képességét ötvözi,felrakásával kb. Hogyha minden radiátor mögé kerülne egy hőtükör fólia a lakásban, akkor rövidesen megtapasztalnánk, hogy mennyit lehet spórolni a használatával. Ráadásul nem is rontja a helyiség összképét, mivel teljesen láthatatlan marad.


Az ára egyébként is alacsony, de az energia megtakarítás során hamar vissza fog térülni. Vagy csak minimálisan javít a helyzeten? Mennyivel tud többet egy speciálisan erre a célra gyártott fólia , mint az alufólia?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések