Vitali, 8:20 AM

2020. február 12., szerda

Tipegő kövek

Szeretné udvarát, kertjét különleges megoldásokkal feldobni? Hangulatos kerti kis utak, ösvények kialakítására ajánljuk kerti tipegőinket. A tipegőkövek természetes eredetű, vagy természetes hatású járólapok, melyek feladata a pázsit megóvása, járófelületek és kerti utak kialakítása. Kerti tipegő fatörzs mintás kő.


Kertben, mutatós útvonalak építéséhez használható kerti kövek természetes, vagy különleges formák, mint például ez a fatörzs mintás kerti tipegő.

Kapható nálunk mészkövek, sziklakövek, kő zúzalékok, murvák, orjás választékban. Tipegő terméskő értékesítés egyedi árak legolcsóbbtól a legdrágábbig. A kerti tipegő legfőbb tulajdonsága az, hogy teret ad a zöldnek. A fűben megbúvó kövek , kertünk legszebb díszítő elemeivé válhatnak egyszerűségükkel. Szabálytalan, változatos formáival, ideális kis kerti utak kialakításához, építéséhez.


A beton térburkoló kövek nagy előnye, hogy a gyártás során könnyedén alakíthatóak tetszőleges méretűre, formájúra, és a színezésük sem okoz különösebb problémát. Modern, vagy rusztikus megjelenés rendkívül könnyen kialakítható ennek köszönhetően, túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a Leier térkövek a.

Antik 45-ös család: régi kőlapok természethű utánzata. Színe és felülete természetes kő benyomását kelti, tört élekkel és sarkokkal. A 3-féle méretnek köszönhetően szabadon választható kreatív lerakási lehetőség. Lábazati kövek , falburkoló elemek. Mondja el nekünk elképzeléseit, a megvalósítás a mi feladatunk!


Válassza ki, álmodja meg az Önhöz és környezetéhez tökéletesen illő térkövet. A különböző méretű (féle) lapos formátlan kövek rendezetlen egymásra rakásával és az azok közti nagyobb hézag kifugázásával mintha a köveket egymás után „falaznánk” fel. A kapott felület igazán ódon, régies kőhatást sugároz. Válogatott 4-6cm vastag tipegő kő eladó.


Térkövek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Félhold alakú kiharapott kör tipegő cm-es átmérővel kapható. Ennek legnagyobb előnye, hogy elég nagy járófelületet biztosít, és kisebb közöket hagyva nagyon mutatós főleg akkor, ha több nyomvonal keresztezi egymást, mivel a kiharapott rész minden irányból passzol a nagyobb kör külső ívéhez.


Shopmasters webáruház, kedvező árak, vásárlás online. Felelősségteljes vállalkozásként a jelenlegi egészségügyi vészhelyzetben számunkra a legfontosabb a Kollégáink és Vásárlóink fokozott védelme. Arra figyeljen a kövek lerakásakor, hogy ne álljanak ki nagyon a lerakott kövek , mert akkor az zavarná a fűnyíró akadálytalan mozgását a kertben.

Ez pedig nem lenne jó. Ha megfelelő magasságban süllyeszti be a köveket a talajba, akkor a fűnyírót akadálytalanul tudja végigtolni a kertben, és a kereke a köveken sem fog. Burkoló- és falazó kövek. Kockakövek Rendezés.


Méretekért kattintson a bővebb leírás gombra! Kő munkák kivitelezését vállaljuk! Keszthelyi kő, mediterrán és vágott kövek közvetlen a kőfeldolgozótól!


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések