Vitali, 8:20 AM

2020. február 28., péntek

Kőfurnér

A Slate Design innovatív kőfurnér termékei természetes palakő, mészkő, illetve homokkő lapok különböző rétegeinek szétválasztásával jöttek létre. A termék egyik oldala valódi kő, hátoldala pedig üvegszál erősítéses műgyanta vagy természetes rost. Ennek köszönhetően e valódi kőburkolat rugalmas, hajlítható. Ennek egyik oldala valódi pala, a hátoldala pedig fekete vagy áttetsző, üvegszál erősítésű műgyanta, illetve.


A Slate-Lite egy ultravékony kőlap, 1-ban természetes, elérhető pala, mész, homokkő, valamint márvány felülettel. Vastagsága kb 5-mm, súlya mindössze kg négyzetméterenként.

Az ultravékony kőfurnér szeleteinket a világ legszebb kőtábláiból állítjuk elő, német precizitással, a lehető legmagasabb. Az ultravékony pala kőfurnér korszerű és időtálló, természetes anyag, mely minden építészeti stílussal harmonizál. Fával, fémmel és üveggel kombinálva igazán exkluzívvá varázsolhatjuk vele otthonunkat. Az Euroveneer Stone egy valódi kőfurnér hasítható palakőzetből. Az 1-mm vastag furnér nagy méretű kőtáblák hasításával készül.


A gyártás során a kőlapokat szövetrétegre kasírozzák, ez akadályozza meg a vékony kõlap széttörését. A SlateStone természetes palakő felhasználásával készült kőfurnér lemez. A 1 – ban természetes palakövet a gyártás során vékony lapokra hasítják, üvegszállal és műgyantával erősítik meg a még kedvezőbb tulajdonságok biztosítása érdekében.

Mindegy egyes kőfurnér lap egyedülálló, a változatos, és egyedi sturktúráknak köszönhetően egy masszív, több centi vastag kőtábla érzését és megjelenését kelti. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg Adatkezelési tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. A 1-ban természetes palakő felületű, ultravékony Slate Design kőfurnér burkolatok felhasználási lehetőségeinek csak a képzelet szabhat határt! Nappali, fürdőszoba, bútorfront.


Indian Autumn geo ultravékony kő, kőfurnér. Többféle átvilágítható típusban is! Kattintson a képre, hogy az egész táblát lássa! További képek és információ.


Kőburkolathoz illő vakolt homlokzatok. A Slate Design kőfurnér burkolatok tetszőlegesen alkalmazhatók nagyobb összefüggő felületeken vagy kisebb egységekben, díszítőelemként, utóbbi esetben akár zárt, szoros illesztéssel is. A kőfurnér lapok palafelülete, hasonlóan a hagyományos vastag, természetes kőburkolatokhoz, nedvszívó, ezért a burkolat felületi.


Lakberendezés trendMagazin - lakbermagazin. A Slate Design LiteStone kőfurnér valódi palakő, mészkő vagy homokkő felhasználásával készült, üvegszállal és műgyanta hordozóval megerősített ultravékony burkolat. Kedvező tulajdonságaiból adódóan – felületkezelést követően – számos különböző bel- és kültéri felületre felragasztható.


Cégünk, a Stone Concept Kft. Ariostea porcelán lapok szakkereskedése. Természetes köveink többek között a Travertin, Vraca mészkő, Brazil pala, Ultravékony pala.

Műhelyünkben konyhapultokat kvarc kompozitból és porcelán táblákból gyártjuk. A több mint 1éves sportnapilap webes kiadása és még sok minden más, ami sport: fórum, blogok, képgalériák, videók, adatbank, élő tudósítások az NSO-n.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések