Vitali, 8:20 AM

2020. február 5., szerda

Kemence ajtó

A feltűntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák. C-ig hőálló matt fekete. Elsősorban beltérre ajánljuk.


Hogy a kemencénk kiválóan működjön, hőtartó képességét hosszú ideig megtartsa és esztétikai élményt is nyújtson, ehhez járulnak hozzá az általam készített kézműves kemence ajtók és egyéb kiegészítők mint: sparhelt, csikókályhába sütőbetét, bográcsozó, hamuzó ajtó , grillrács, pillangószelep, hamutálak. Csukott, vagy nyitott kemence ajtó mellett várd meg, hogy a kemence a sütésre váró fogáshoz szükséges hőmérsékletre hűljön.

Csukott ajtóval lassan, nyitott ajtóval gyorsabban hűl a kemence. Egy 5°C felső méréshatárú infra hőmérővel érdemes követni a megfelelő hőmérséklet elérését. Benkel gyártmányú kemence és sütőajtók. Különböző méretekben, inkább csak design-beli különbségekkel, klasszikus kialakítás.


Kandalló tisztító szett három elemből ! Kemence külső belső ajtó téglatartó bővítménnyel. Parázs ajtó gyűjtőládával. További kínálatom a kemencéhez, kályhákhoz, minden építőanyag az agyagtól a tégl.

A kemence külső ajtó Mérete 50×centiméter. Kialakítása a belső ajtóval azonos. Két oldalra nyíló felületén díszítő elemekkel gazdagítva. A parázs aknát lezáró ajtó mérete, centiméter széles, centiméter magas és centiméter mély. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Kemencéhez, Kerti konyhához minden, egy helyen… Tovább a webáruházba. Ajándék receptfüzet! Iratkozzon fel és töltse le Ön is a “Süssünk kemencében” című nagy sikerű receptkönyvet! Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek.


A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, mint amikor felismerik Önt, ha visszatér a webhelyünkre, és segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei. Minimal ajtó , kályha ajtó cserépkályha ajtó , kemence ajtó , kamin türen , grundofentür, heizetüren, külső levegő bevezetés Vissza az előző oldalra. A kandallóba utólagos ajtó beszerelést is szakember végezze. A gyártó csak azokra az ajtókra vállal garanciát, melyet szakember épít be. A festett színű ajtó az első pár begyújtásnál szúrós szagú lehet, ennek az az oka, hogy a festék ekkor keményedik fel és ég bele az öntvény felületébe.


Ez nem holmi vásári portéka! Valóban hőtartó, a hagyományos kemence minden előnyével, a modern kor elvárásainak megfelelve. Telepítéséhez mhely szükséges, kertje nem válik az építkezés áldozatává, mert termékünket országszerte használatra készen szállítjuk házhoz.

A belső ajtó boltíves részénél kapja a legnagyobb hőterhelést,a füstgázok itt csapodnak a kéménybe,az ajtó felett minimum centiméteres hőcsapdát kell kialakítani. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A modern kemence tervezésénél érdemes felhasználni azt a tapasztalatot, amelyet elődeinktől örököltünk. Ez vonatkozik a kemence formájára (kényelmes magasságba emelt ajtó , padka) és a sütőtér kialakítására egyaránt. Az íves kemencetestben a talapzaton keletkező hő egyenletesen verődik vissza, a. Nagyon lelkesek lettünk, azonnal eldőlt, mi is szeretnénk építeni egyet.


Bár szerettük volna magunk megépíteni, végül az építtetés mellett döntöttünk. Mivel – hogy stílusos legyek – evés közben jön meg az. Alagút kemence , grillező és előkészítő asztal, bontott téglából megépítve.


Sütő-főző kemence , grillező, bográcsozó hófehér köntösben. Udvari kemence , tégla burkolatba rejtett grillezővel, bográcsozóval.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések