Vitali, 8:20 AM

2020. február 18., kedd

Parketta hajfonás

Great Value - Expert Service - Free Delivery - Reward Points. Complete your home gym with the Ultimate Bundle. Transform your home office into a home gym.


Steps to a Flat StomachDiscover the Faster, More Effective Way to Burn Off. Check Out Buttons on eBay.

Fill Your Cart With Color today! Looking For Buttons? Find It All On eBay with Fast and Free Shipping. A hagyományos fonás után nálunk ez a legelterjettebb fonás. Sokan parketta vagy kalács fonásnak ismerik.


Ezt a technikát személy szerint azért szeretem, mert ha már ügyesen meg tudod csinálni, akkor nagyon szépen lehet variálni. Most lehetőséged nyílik, hogy lépésről lépésre megfigyelhesd a különféle fonási technikákat, és te is elkészíthesd valamelyiket.

A White Hair szalonban minden héten új frizura. Hajfonás újra divat lett. Legyen szó halfarok fonásról, parketta fonásról, négyes fonásról nagyon egyszerűen elkészíthete íme a legismertebb hajfonási technikák. A póthajat azoknak ajánlom, akik hosszabbítani kívánják, illetve tartósabbá, színesebbé.


Szintén népszerű megoldás a parketta hajfonás. Dupla fonat póthajjal: 4. Az afroline parkettafonás a haj fejre fonásával különböző mintákban elkészített frizura, AFROline KANEKALON, Jumbo Brai vagy Rainbow hajak kerülnek felhasználásra a póthajas frizura elkészítése során. Rácz Anett vagyok, egyik kedvenc időtöltésem a hajfonás. Fonok a hétköznapokra, de nem ritka, hogy esküvőkre vagy más jeles alkalmakra készítek vendégeket és az ünnepelteket is elkápráztató hajcsodákat.


A hajfonás árát a haj hossza illetve a tincsek vastagsága határozza meg. Tincsvastagság szerint lehet vastag, normál, vagy apró tincses hajfonás. A póthajas afrofonás elkészítéséhez az AFROline KANEKALON Jumbo Braid RAINBOW hajakat használjuk fel.


Hogyan készül a dupla fordított fonás? Ebben a videóban megtanulhatjátok. Ha tetszett a videó, nyomj egy like-ot!


Ha valaki szeretné megtudni, hogyan csinálhat divatos fonásokat a hajába, az kövesse az alábbi videót, ugyanis lépésről lépésre mutatja be, hogyan készül a modern parkettafonás copfban.

Ezzel a frizurával a hajunk kikerül a tarkónkból, így nem melegíti a nyakunkat. A modern parkettafonat nemcsak szép, de praktikus viselet is a kánikulai napokon. Szülőklapja kép Gyönyörű frizurát készíthetsz lányunokádnak, ami nem tart tovább pár percnél, és a bájos lánykádból. Címkék: hajfonás , parasztfonás, franciafonás, masnis fogás, videó, nagyszlő, unoka.


Nem tudok különleges kontyokat, sőt, még krokodilfonást sem – viszont van két hosszú hajú lányom. Parketta fonásnak azt a fajta fonást nevezzük, ahol hármas fonás van a fejbőrünkhöz fonva. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked. Kezdetben még csak a sajátomat, később az osztálytársaimét, majd a csapattársaimét, majd a gyerekeimét, majd az ő osztálytársaikét és csapattársaikét, no meg olykor az ő szüleikét is. A nyár egyik sláger frizurája a fonás, amit rövidebb hajból is, könnyedén el lehet készíteni.


A blogon írtam már nektek frizura ötleteket rövidebb hajú hölgyeknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések