Vitali, 8:20 AM

2017. október 10., kedd

Öntapadós tapéta diego

Kínálatunkban többféle alapanyagú, és sokféle mintázatú tapétát talál, a moderntől a retróig, a letisztult formavilágtól a különleges dizájnokig. Széles szín- és mintaválaszték, exclusive kínálat Természetes. Tapéta Natúr tapéta. Natúr tapétakollekciónkban nincsenek határok: a természetből ismert bármely mintázat megjelenhet otthona falain, legyen az rusztikus kőfelület, kérges fatörzs, szépen erezett levél, vagy állatbőr hatású minta. Desgin tapétáinkat különös gonddal válogattuk össze, hogy sokféle stílusban megtalálhatóak legyenek az élethű, szinte poszterhatású mintázatok.


Öntapadós tapéta diego

Modern tapétáink között a divatos stílusirányzatok kedvelői, és a trendkövetők találják meg kedvenceiket. A választékban egyszínű és mintás felületek, csíkos és virágos mintázatok, bőrhatású felületek, és különféle geometrikus minták is helyet kaptak! Az öntapadós tapéta hőállósága kb fok. Alapvetően különböző fajtája van az öntapadós tapétának felhasználásuk szerint.


Az egyik a fa-márvány-kő és egyéb design mintás típus. Ezeknek az egyik felén van a minta, a. Néhány éve-, évtizede, már-már feledésbe merültek a falakat díszítő tapéták, azonban a tapéta nem csak hogy reneszánszát éli, de egyre divatosabbá válik. A fűrészporos tapéta átmenetet képez a festett fal egyszerűsége és a tapéta melegsége között. Ezt a tapétát ugyanis felragasztás után falfestékkel lekenik.


Legújabb termékeink. A DIEGO teljes kínálata elérhető közelségben: laminált padló, szőnyeg, PVC, vízálló LVT padlóburkolat, padlószőnyeg, függöny, karnis, tapéta. Dekorációs célű öntapadós Dc-fix és Alkor tapéta.


Ne vesződjön a hagyományos tapéták bútorra ragasztásával, válassza a kifejezetten erre a célra tervezett öntapadós , dekorációs tapétáink valamelyikét! A ragasztó réteggel ellátott modelleket néhány egyszerű mozdulattal az adott garnitúrára, falfelületre, vagy. Hozzájárulok ahhoz, hogy a DekorHon. Részletes leírás segíti a termékek jobb megismerésében. Dekoratív tapéták vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Feleslegesen aggódik, mert a fürdőszobai tapéta vinylből készül, ezért vízálló, se a vízpárára, se a nedvességre nem érzékeny. Szintén értékelni fogja a tapéta konyhai alkalmazását, hiszen a konyhai tapéta jól mosható, sőt egy szappanos vagy mosogatószeres gyengébb kefével át is lehet súrolni. Ez a fajta tapéta. Egyes öntapadós tapéták hűen adják vissza a különböző faerezeteket, vagy a téglaburkolatokat, így könnyen rusztikus hatást varázsolhatunk a falfelületre. Ezek közül kettő Európa legnagyobb gyára, a d-c-fix, az Alkor DecoDesign és a Gekko fix.


Ha ennek ellenére mégis keletkeznek apró hólyagok, akkor ezeket. Nagyon sok tapéta ötlet, tapéta minta, tapéta design várja a Kedves Érdeklődőket! Egyedi anyagminták (bútor, szövet, szőnyeg, festmény, grafika) alapján átrajzolt, fotózott, szkennelt tapéták megvalósításában is tudnak szakembereink segíteni!


Poszter specialista. Keressen Minket bizalommal! A lakásfelújítást viszonylag kevesebb anyagi ráfordítással elvégezhetjük, ha újra tapétázzuk otthonunkat.


Akciós tapéta , karnis egyszerű és luxus minőségben is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések