Vitali, 8:20 AM

2017. október 4., szerda

Benzinálló festék tankba

Melyik a legmegbízhatóbb benzin és olajálló festék ? A motorom tankját szeretném lefesteni belülről, így hogy sikerült nehezen eltávolítani a rozsdát. Tudna valaki ajánlani egy olyan festéket ami jó minőségű és olaj és benzinálló ? Nem akarom hogy lemarja. Egy simson tankról lenne szó.

Simson S51: Azt halottam hogy ha belül lefestem a tankot benzinálló festékkel akkor lehet, hogy úszkálni fognak benne festék darabok. Meg hogy a karburátort eldugítja. Iktatnék a csapba meg a csőbe is szűrőt. A stataisztika természetesen névtelen.


Ezek ideig-óráig bírják a benzint, pl. Igen ám, de huzamosabb benzinben ázás alatt felpuhulnak, leválnak a tank faláról, és egy részük elkezd oldódni is, tehát ez ide kevés, mert a festék folyamatosan benzin. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.


A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

A legtöbb azért olyan nagyon mégsem benzinálló (tapasztalat). Az olaj (amit a benzinhez kever a 2-ütemű tulaj) meg még agresszívabban oldja a festékeket mint a sima benzin. Létezik műgyanta alapú tankfelújító festék , ez komponensű anyag, na az ilyen tényleg vegyszerálló. A festék sprayk esetében ügyeljük arra, hogy lehetőleg szélcsendes helyen végezzük a fújást és a nem kívánt részeket megfelelően takarjuk le, hogy a festék permet szóródásakor csak a festendő felületet érje.


Kültéren bármelyik típusú festék spray használata lehetséges. Pillanatragasztó mennyire benzinálló ? Zsigulim tankja a hegesztés mentén kirohadt, szivárog az üzemanyag. Ha nagyobb mennyiségű -fél deci akár- pillanatragasztót öntenék bele, természetesen száraz tankba és várnék vele egy napot, utána bírná a benzint pár évig? A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt.


Motor tank kitisztításhoz melyik a legjobb szer? Jawa mustang tankját takarítanám ki de nem tudom hogy mit is kellene beleönteni. Eléggé erős rozsdák vannak benne de csak foltokban , helyenként pedig tiszta , szép.


Közepesen gyors száradású, fényálló, időjárásálló fedőfesték. Sötét felületű anyagok, mint pl. Olaj- és benzinálló. Gumi- és fémklisés valamint spec.


A VALMOR Garázs festék egy kiváló minőségű, kopás, olaj, benzin, sós hólé és háztartási tisztítószereknek ellenálló, bel- és kültérben használható termék.

Alkalmas minden olyan felület bevonására ahol a cél, az átlagosnál nagyobb felületi terhelés elvárásainak való megfelelés családi házas környezetben. Alapozó Very well akril festék spray 400ml Jelenleg nem rendelhető! Színtelen Lakk fényes Very well akril festék spray 400Jelenleg nem rendelhető!


Alkalmazás: A VALMOR Garázsfesték egy kiváló minőségű POLIURETÁN kötésű, flexibilis, rugalmas, kopásnak, olajnak, benzinnek, ammóniának, sós hólének és háztartási tisztítószereknek ellenálló, bel- és kültérben használható termék. Az ipar, kereskedelem, szolgáltatás, oktatás területén használható termékek. Speciális festékek vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Festék spray kategóriában 2termék közül választhat a Praktiker webshopban. Felépítés: Kétkomponenses, kémiai úton térhálósodó, különböző színű fedőzománcok. A Neolux 2K Akrilzománcok „A” komponense reaktív akrilát műgyantát, „B” komponense pedig alifás poliizocianátot tartalmaz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések