Vitali, 8:20 AM

2017. október 2., hétfő

Műanyag dübel

A műanyag dübel terméket nálunk db-ra is vásárolhatja. Műanyag dübel a KBL-Hungária Kft. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Dűbel termékek, Dűbel márkák.


Dübel , a nélkülözhetetlen kiegészítő. A mesterek és a barkácsolók egyik legalapvetőbb eszköze a dübel , hiszen ez a típusú termék elengedhetetlen a csavarok stabil rögzítéséhez.

Webáruházunkban elképesztő nagy választékban érhető el, minden egyes darab tökéletes tartást biztosít a falban, legyen szó betonról. Kiváló minőségű nylonból készülnek, ezek különösen robusztusak a beszerelés során és garantálják az tartós biztonságot. A greenline dübelek, amelyek legalább -ban megújuló alapanyagból készülnek, egyediek.


Baumit IDK-N műanyag beütőszeges dübel. Szigetelésrögzítő dűbel műanyag szeggel Alkalmazása elsősorban polisztirol hőszigetelő anyagok rögzítéséhez. Rugalmasságának köszönhetően használható téglába és betoba egyaránt, családi és társasházak szigetelő rendszereinek kivitelezéséhez.


A legtöbb szakember és laikus nem tudja, hogy a dübel szó tulajdonképpen német eredetű, és magyarul tiplit jelent. Tulajdonképpen magába foglalja az összes rögzítéstechnikai elemet nem csak a fémből készülteket.

Webáruházunkban találni fog minden rögzítéstechnikai helyzetre megoldást, legyen az mennyezetre függesztés. A normál dübel és az univerzális blau dübel mellett gyártunk még gipszkarton dübeleket, szárnyast és csavarost is. A normál dübeleket 6x30-tól 12x100-as méretig gyártjuk, az univerzális blau dübeleket jelenleg féle méretben. HU szerszám, munkavédelmi termékek webáruháza.


A megfelelő méretű műanyag dübel gyorsan orvosolja a problémát! A dübel leszűkíti a falba fúrt lyukat, amibe csavarozunk. A belsejében található rés úgy van kitalálva, hogy a csavar menete szoruljon a kis szerkezetben, ettől olyan érzésünk van, mintha az eredetileg tervezett méretű lyukat fúrtuk volna a falba.


Kosár Termék Termék (üres). Hőszigetelő műanyag tárcsás dübeleket használhatunk normál polisztirol EPS lapokhoz és zártcellás (extrudált) polisztirol XPS lakophoz egyaránt. A legtöbb hazánkban forgalomban lévő hőszigetelő műanyag dübel túlzott mennyiségű visszadarált műanyagból és vegyes műanyag darálmányból gyártják, ezáltal törnek. Fel kell azonban hívnunk a figyelmet arra, hogy a piacon igen sok gyenge minőségű, nehezen ellenőrizhető alapanyagú műanyag dübel is forgalomban van. Ezeknek gyakran a formai kialakítása is primitív, a furatban forogni kezdenek befeszülés helyett, vagy a csavar menete hamar elnyírja a dübel anyagát, és a kötés.


Dübelek, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Dübelek árak, és további információk, specifikációk. Vásárlás: Dűbel árak, eladó Dűbelek. Villámgyors, beütő szerelés - Nagy szilárdságú, üvegszál erős. Felhasználási terület: Fúrt lyukakba, a jóváhagyás szerint.


A feltüntetett műanyag dübel termék fogyasztói ára bruttó ár.

A) A kereskedelmi forgalomban lévő termék színe forgalmazónként változhat. Nagykereskedőknek és viszonteladóknak: Csavar, csavaranya, csavar alátét, szegecs, menetes rú fúrószár, szerszám és egyéb kötőelemek nagykereskedelme.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések