Vitali, 8:20 AM

2017. október 13., péntek

Hullám hajvasalóval

Ha hosszú a haja akkor nagyon egyszerű elkészíteni a laza hullámokat: mindössze annyi a dolgo hogy befonod kétoldalt a hajad (kipróbálhatod a kettes fonást is, azzal is nagyon jól mutat), majd pedig a hajvasalóval jól átmelegíted a két fonást. S- hullám készítése hajvasalóval. A mai videóban bemutatom Nektek, hogy hogyan készítek magamnak hullámos hajat hajvasalót használva.


Nincs időd fodrászhoz menni, mégis tökéletes frizurát szeretnél? Marcell hullám másképp , hajvasalóval és hajsütőva. Milyen legyen egy jó fodrász ?

Mivel nagyon sokan kérdeztétek, gondoltam megmutatom én hogyan göndörítem a hajam hajvasalóval ! Csupán egy hajvasalóra, hajkefére, kis fogú fésűre, hajcsatra, hajlakkra és egy. Ha egészen biztosra mennél, és nincs kedved hajvasalóval bajlódni, akkor természetesen bármilyen jó minőségű hajsütővasat is használhatsz a célra. Annyira keresgéltem már ezt a frizurát már egy ideje.


Gyors, mert tényleg nem tart tovább bármi macerás dolognál. Hihetetlen: Így készíthetsz gyönyörű hullámokat hajvasalóval és egy ceruzával! Na, jó, a hajvasalóval történő hullámosítást is szívesen megtanulnám a fodrásztól! Hullámot csakis hajvasalóval !

Csak fog egy tincset, a hajvasaló köré tekeri és már kész is a laza hullám. Amit otthon se felejts el: mielőtt nekiállnál a műveletnek, gondosan fújd be a hajad valamilyen. A dauer, vagyis a tartós hullám a nyolcvanas évek legnagyobb slágertrendje volt. Erről a göndörítési technikáról azonban a legtöbbünknek a tupírozott, drótszerű lokni, és a fodrászszalonokban terjengő szúrós szagú dauervíz jut az eszünkbe.


Bár a tartós hajgöndörítés ma is kényes feladat, léteznek kíméletesebb. A hajvasalóval való munka megkezdése előtt mindig használjon hővédelmet. Fontos a készülék hőmérsékletének helyes beállítása, amely nem haladhatja meg a 1fokot. Túl vékony hajjal, hajlamos a törékenységre és a veszteségre, a hőmérsékletet 1és 1fok között kell beállítani.


Ezzel ellentétben vastag. Viszont ezeknek a technikáit is meg kell tanulni, mert hiába bármilyen csodafegyver, ha nem tudjuk, hol kell meghúzni a ravaszt. Először is engem ez a fajta hullám érdekelt, nem gondoltam volna, hogy csupán azon múlik az egész milyen szögben tartom a hajformázót. A videóban pontosan meg is mutatom ezt, hogy lássátok nem egy.


Szinte felismerhetetlen új frizurájával Debreczeni Zita! Síelt a vízen, amikor olyan történt, ami egyszer történik egy ember életében! Hatalmas hullám tört be az étterembe. Előző videók: DIY Hall.


Saját tapasztalataim alapján állíthatoLehetetlen nem létezik.

Van, hogy nem egyszerű, de mindenre van megoldás. Egy ügyes fodrász kell, egy jó elképzelés, egy jó nagy adag elhatározás. A hullámos haj sikkes és sokoldalú.


Lehetünk vele elegáns dívák, de féktelen lázadók is. Ezt a frizurát egyáltalán nem bonyolult elkészíteni – elég átkefélni, rögzíteni és már indulhatunk is. A hajsütővassal és a hajvasalóval ugyanazt az eredményt lehet elérni, ha hullámos illetve göndör hajat akarok? Lehetsz vele elegáns díva, de féktelen lázadó is. Csak ne feledd: a forró hajsütővas rendszeres használata.


Felejtsd el a hajsütővasat! Ki ne vágyna egyszer-egyszer gyönyörűen hullámos tincsekre? Arra viszont sajnáljuk a pénzt, hogy csak úgy beugorjunk fodrászhoz, vagy beruházzunk egy hajsütővasra.


Hogy csináljam meg házilag ezt a hajat? Rövid a hajam, próbáltam hajvasalóval , de egy db hullám nem maradt benne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések