Vitali, 8:20 AM

2017. október 23., hétfő

Fakopáncs babaház

Webshopunk többek közt óvodai bútorokat, plüssbábokat, különböző ügyességi játékokat, fa építőjátékokat, fa modelleket kínál. Különböző méretű, több szobát tartalmazó, emeletes fa babaházak, amelyek bútorokat és fa babákat is tartalmaznak. Garantált a hosszas kikapcsolódás és a szórakozás a gyermekek számára. Az Ön neve megjelenik az Ön által tett értékelés vagy megjegyzés mellett mindenki számára látható módon. Nagyon szép, igényes babaház.


Nekem fontos volt, a hogy a bútorok is fából legyenek benne.

Babát nem adnak hozzá, de volt otthon néhány pici figura, gyerek barbie, azokkal játszik a kislanyom. Jó választás volt ez a babaház , ár-érték arányban is. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könnyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen. Webáruházunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el böngészőjében. This video is unavailable.


Babaház ” értékelése elsőként Kilépés a válaszból. A játékok színezéséhez használt festék egészségre ártalmatlan. Játék fa babaház kicsi kék-lila Ez a gyönyörű, emeletes, fából készült babaház rögtön a kicsik szívéhez fog nőni!

Skip navigation Sign in. A Bino emeletes babaház lesz gyerekei játékbábáinak álomotthona! Ideális helyszín számos szerepjáték számára. A babaház emeletes, beépített lépcsőházzal és számos szobával rendelkezik, mint a nappali és a fürdőszoba, a konyha és az étkező, valamint a hálószoba a tetőtérben. Az árváltozás jogát fenntartjuk.


A játék babaházakban történő babázás, mint szerepjáték fejleszti a képzelőerőt, a kreativitást, a fantáziát. A Pindurpalota Webshop kínálatában található babaházak különböző méretekben, különböző felszereltséggel érhetőek el. Van több szobát tartalmazó, emeletes, vannak fa babaházak, amelyek bútorokat és fa babákat is tartalmazhatnak.


A kezem alól kikerülő apróságokat 1:méretarányban készítem, funkciójukat tekintve babaház miniatűrök, sem viselni, sem megenni nem lehet őket. Remélem ezeknek a csöppnyi alkotásoknak a nézegetése legalább annyi örömet fog okozni nektek, mint nekem az elkészítésük. Mivel a lányom nem sokat játszott vele, így a polcon díszelgett, szinte teljesen új. Szoba, konyha és fürdőszoba bútorok vannak hozzá. Ajtaja, ablaka nyitható.


Minden megosztást és lájkot megköszönünk, ha tetszik az akciónk! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A kuponkódot mutató alkalmazást futtató szerver leállt. Ez azt jelenti, hogy amint felébrednek és újraindítják ismételten működni fog.


Addig is itt hozzászólásként közzéteszek egy átmeneti kódot,. Bizony mostanában többet bámulunk kifelé az ablakon, mint befelé, és ez a gyerekeken is nagy nyomot hagyhat, hiszen ha nem mozognak eleget, akkor - a fizikai mellett – mentális egészségük is hanyatlásba fog kezdeni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések