Vitali, 8:20 AM

2017. október 19., csütörtök

Oltott mész árak

Webáruházunkban egyedi árucikkeket vásárolhatnak meg. Mész oltott 25kg, és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Finoman őrölt, oltott mész alapú festék. Felhordása egyszerű, kül-és beltéri falfelületek fertőtlenítésére ajánlott, de gyümölcsfák törzsének téli védelmére is ideális. Magas páraáteresztő képességű, friss illatú.


A mészhidrát olyan oltott mész , mely előoltott állapotban van (ténylegesen m vízzel oltott állapot).

Napjaink egyik kedvenc alapanyaga az építőiparban, ugyanis kiváló társa az előrekevert zsákos építőanyagoknak, mint például a vakolat, vagy a falazó habarcs. Aktuális Mész ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


Apró kalcitkristályokból állsz, anya. Ezer Celsius-fok körüli hevítés hatására szén-dioxidra és kalcium-oxidra esel szét. Az oltott mész lúgos jellegű és maró hatású, porát belélegezve légzési nehézségeket, bőrre kerülve égési felmaródást, szembe kerülve súlyos szemkárosodást okozhat.


Ezért védőkesztyűvel kell dolgozni, illetve bőrrel való érintkezés után bő vízzel le kell mosni. POLI OLTOTT MÉSZ - webshop árajánlata.

Zsákos oltott mész kg-os. A képek csak illusztrációk. Finomított oltott mésszel festeni, maga az egészséges tisztaság. Természetes fertőtlenítés, -penészgátló hatás és fehérség. A meszelés nem gátolja a. A termék oldószert, egyéb vegyi anyagot nem tartalmaz.


Használja a jelenlegi tartózkodási helyet. Cement, oltott mész. Mi azonban terméket helyeztünk bevásárlókosarába. A katalógusban lévő árak tartalmazzák az ÁFA-t.


Az Ön OBI áruházának. Az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, bontatlan raklapos, nagy tételben történő megrendelés esetén alkalmazandóak. Bruttó árak , tartalmazzák az ÁFÁ t, továbbá kis mennyiségek vásárlása esetére vonatkoznak.


Ecsettel, hengerrel és szórással is felhordható. Kül és beltérben is alkalmazható. A mész nem gátolja meg a falaj szellőzését sem.


Termékeink: oltott mész , kőpor, terméskő, cement, szegélykő, díszkövek, szeletelt téglák, rézsűkő, fedlapok, sziklák. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.

Micro-por mészhelyettesítő. Oltott mész Herovits Ádám. HANSA RRB Nyersanyagfeldolgozó és Kereskedelmi Kft. Budapest, Hídépítő utca 15. Az árakról kérem érdeklődjön!


CSÁTI DEZSŐ - FÉNYKÜRT Kft. A Rozsályi Tüzépen Őrbottyánban, homok, kavics, sóder, zúzottkő, murva, gyöngykavics, sziklakerti kövek, oltott mész , cement és egyéb építési anyagokal várjuk Önöket! Rendelésre helyszínre szállítjuk a kért mennyiségeket. Információért hívjon! A feltüntetett árak gyári akciós árak , kivéve a telepi akció felirattal rendelkező termékek, melyek egységrakatos vagy csomagolási tételben vásárolhatóak telepről.


A weboldalon feltüntetett árak gyári árak , tartalmazzák a ÁFÁ-t, de nem tartalmazzák a raklapok díját, a szállítást, és a lerakást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések