Vitali, 8:20 AM

2017. július 6., csütörtök

Kerma falpanel

Ha fal, akkor falpanel ! Válassz falpanelt az ország legnagyobb webáruházából! Nálunk megtalálod az ízlésednek, igényeidnek megfelelő falpanel megoldást! Dekoratív falburkoló panelek minden stílusban színben, méretben és anyagban, beltérre és kültérre is!


Egyedi elképzelések megvalósítása a. Falpanelek Széles Választékban!

WALLART BIO FALPANELEK. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a weboldal használatát, oldalunk cookie-kat használ. KERMA textilbőr falpanelek. Bed Headboard Design, Bedroom Bed Design, Headboards For Beds, Bedroom Designs, Art Deco Bedroom, Bedroom Decor, Corridor Design, Living Room Sofa Design, Boat Decor. Cancel Unsubscribe.


Subscribe Subscribed Unsubscribe 268. A textilbőr bevonatú falburkoló lapok segítségével exkluzívabbá tehető a belső tér, legyen szó nappaliról, gyerekszobáról, ágy melletti dekorációról vagy egy üres falfelület díszítéséről! Gyors és egyszerű felrakás házilag is.


Trendi falburkolatok tervezése, gyártása és forgalmazása.

Kerma Design a falpanel szakértő! Faldekorációk, TV falak, ágyvégek, előszoba falak és falvédők Ker. Böngésszen elészült munkáink között! Előszoba faldekoráció fogasokkal kombinálva. Egyszerű, dekoratív falvédő nagyobb m. Beltéri és kültéri design falburkolatok!


Az megadott méretet tetszőlegesen kombinálhatod egymással. Az standard falpanel méret: 15x15cm , 15x25cm, 25x25cm, 25x50cm és 50x50cm. Milyen vastagok a falpanelek?


Ez 1cm faforgácslapot, 1cm szivacsot és a. Modern előszoba faldekoráció Budapesten. D falpanelek, falburkolatok gyártása és forgalmazása. Széles méret választhatóság és az egyszerű felrakása végett akár szakember nélkül házilag is könnyedén megvalósítható.


A falvédők gyártási ideje 2-hét! Nincs többé hideg fal! A szivacsos műbőr falpanelekből álló falvédő nem csak dekoratív, de hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik. Tartós és könnyen tisztítható műbőr anyagból.


Bemutatjuk a kőmintás pvc falpaneleket!

Mitől igazán jó egy előszoba! Az Önnek kínált 3D PVC falpanelek, amelyek könnyű PVC anyagból készültek, vastagsága mm, és alkalmas minden fal, belső tér burkolására. A 3D hatásnak köszönhetően tökéletesen utánozzák az általuk megjelenített anyagokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések