Vitali, 8:20 AM

2017. július 5., szerda

Vas fémker kft

Budapest Lőrinci út 43. A négyzet alakú zártszelvények tökéletes terhelhetőséggel. Acéltermék kis- és nagykereskedelem.


Szegélyek - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a. Köztudott, hogy a betonacél fő felhasználási területe az.

Tisztelt Partnereink! Cégünk a FÉMKER Fémkereskedelmi és Másodlagos Anyagokat Hasznosító Kft. Alaptevékenysége a hulladékok, ipari alapanyagok, elsősorban különféle összetételű és minőségű színesfém, vas hulladékok, ipari másodnyersanyagok, kohászati alapanyagok, átvétele, előkezelése, vevő igénye szerinti feldolgozása, hasznosítása. The enterprise operates in the Hardware Stores industry.


VAS - FÉMKER - Általános Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. According to Crefoport s. Betonacél, hegesztett síkháló, zártszelvény, acéllemez, cső, szeg, drót, drótháló és egyéb kapcsolódó illetve kiegészítő termékek. Ereszcsatorna - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre.

Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Begyűjti, feldolgozza és értékesíti a acél és vashulladékok valamennyi szegmensét. A begyűjtésből származó acélhulladék(ok), elsősorban termelő üzemek, gyárak, valamint a kis- és nagykereskedelmi forgalmazóitól kerül megvételre. Az acél és vashulladékok átvétele az. A Fémker -csoport, mint a környezetvédelem iránt kiemelten elkötelezett vállalkozás alapításától kezdődően figyelmet fordít a megvásárolt, ill.


Az elmúlt év során tapasztaltuk, hogy a környezetterhelés egyre intenzívebb volta a szállításban a magasfokú precizitást és. A vállalat összes eszközéről a következő trend megfigyelhető:4 növekedés. A Bakony- Fémker Kft.


A Tímár Vaskereskedelmi Kft. GreenWorks márka kizárólagos forgalmazását. Massive Selection of Personalised Gifts For Your Loved Ones. Add a Message Card For £1.


Erdőkertes, Erdőkertes, Pest, Hungary. Nyitva tartások FÉMKER Kft. Az SZJA törvény § 2. Székesfehérvár, Tasnádi út 5.

Driving directions to Vas - Fémker Kft. Navigate with Waze to find the fastest possible route. Gépkocsivezetőt keres a Vas - Fémker Kft.


Moovit helps you to find the best routes to Vas - Fémker Kft. Főbb tevékenységi körünk az olyan acéltermékek kis- és nagykereskedelme, mint a betonacél, síkháló,. Gyors és pontos kiszolgálás, telefonos, internetes rendelés, házhozszállítás.


Vas-Fémker - vasanyag. Az Euronorm Group Builder Kft. Cégünk, és kapcsolt vállalkozásai már több mint éve foglalkoznak építőipari kivitelezői, gyártói és kereskedelmi tevékenységgel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések