Vitali, 8:20 AM

2017. július 7., péntek

Lemez cserép akció

Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell. Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! Nézze meg a cserép akció választékát részletesen. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció ! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK!

Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez. Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető! AZ ÁR NYEREGTETŐ ESETÉN ÉRVÉNYES! A cserepes lemez árak Budapesten ráadásul megfizethetők, illetve a cserepes lemez felrakás is megoldható már profi.


Az oldalon feltüntetett akciók nem minősülnek ajánlattételnek, tájékoztató jellegűek. Bizonyos esetben nem tartalmazzák a szükséges kiegészítőket, esetlegesen a járulékos költségeket. Egyedi kedvezmény minden Gerard tetőre!


Ha a fenti akció nem megfelelő az Ön számára, akkor kérje tőlünk egyedi árajánlatát.

Segítünk a választásban! Cserepeslemez vagy cserép ? Napjaink két legkeresettebb tetőfedő anyaga a cserepeslemez és a cserép. Sokan nem tudják mi a lényeges különbség a kettő között, vagy egyszerűen csak nem tudnak dönteni. Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva.


A Gerard lemez tetők az egyik legjobb megoldást nyújtják extrém időjárási körülmények (pl. viharok, hó és jég, jégeső, tűz) esetén, ezeket a kiváló eredményeket alumínium-cink ötvözettel bevont különleges minőségű acéllemeznek köszönhetik, melyek 1-os cseréphatást nyújtanak, valamint széles választékban. Az SRP click tetőfedő termék bevonatos, tűzi horganyzott „kemény” acéllemezből, gyártósoron előállított, előkorcolt tetőprofil, amely így egyrészt nagyszilárdságú és tartós, másrészt bepattintós („click”-es) illesztésének köszönhetően könnyen és gyorsan szerelhető, esztétikus tetőfedést nyújt. Ha egyedi árakat szeretne, mindenképpen kérje árajánlatunkat és tegye próbára cégünket.


Tondach cserép akció - online árajánlat. Akciós tetőcserép az interneten országos házhozszállítással! Cégünk töretlen fejlődésének egyik titka és fontos építőeleme a folyamatos fejlődni akarás, valamint az innováció keresése. Tüzép építőanyag cserép hungarocell fólia szigetelés lambéria hajópadló OSB Gipszkarton zsindely tetőablak kőzetgyapot. A legnagyobb esőnek is ellenáll.


Bramac cserép akciós áron! Betétdíjas raklapjainkat teljes áron visszavesszük. Festett és horganyzott trapézlemez - tisztázzuk a fogalmakat.


Rendeltetéstől függően különböző magasságú és bordakialakítású lemezek érhetők el.

Az egyes típusok karakterisztikái megmutatják a lemez masszívságát, strapabíróságát, melyet a lemezvastagság szintén erősen befolyásol. A feltüntetett árak magyar forintban (HUF) értendők. Termékeinket a hasznos szélesség alapján értékesítjük.


Megnevezés Nettó ár. Leier Toscana tetőcserép classic színekben. A nemrég kifejlesztett, új Toscana terra betoncserép az elmúlt időszak legsikeresebb, legkedveltebb betoncserepe lett.


Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, Partnereinket, hogy vállalatunk – felelős gyártóként, munkatársaink legmagasabb fokú védelme mellett – továbbra is fenntartja működését a Magyar Kormány és az operatív törzs útmutatásainak megfelelően. Akciók a trapézlemezekre, cserepeslemezekre, szendvicspanelekre. A weboldal cookiekat használ a böngészési folyamat azonosításához, ezzel lehetővé téve a böngészési folyamat, esetleges bejelentkezési adatai illetve beállításai tárolását szerverünkön a böngészés alatt. Lemeztető készítése az ország egész területén a legjobb ár-érték arányban.


Szakértelem, garancia, kedvező ár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések