Vitali, 8:20 AM

2017. július 18., kedd

Fagyálló csúszásmentes greslap

Kültéri járólapok a Praktiker kínálatában. Változatos és strapabíró kültéri gres járólapok több színben is elérhetőek. Látogasson el webshopunkba! Padlólapok vásárlása és rendelése az OBI-nál.


Csempe, padlólap, mozaik, burkolólap, greslap , fagyálló burkolat, fürdőszoba csempe szaküzlet Budapesten.

A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Akciós áraink a készletek erejéig érvényesek! További rendeléseket a feltüntetett listaáron tudjuk teljesíteni. A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában. Gyártó: SAVOIA 10mm vastag exkluziv csúszásgátlós gres járólap: Termék: GEMME del GOLFO Multicolor Min.


Csempe és padlólap termékeink széles választéka webshop szolgáltatásunkban vagy BAUHAUS szakáruházainkban. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

A nagyobb értékek nagyobb biztonságot szavatolnak számunkra. Persze általánosságban elmondható, hogy a széles fugával rendelkező, máz nélküli, érdes, csúszásmentes felületű lapok kevésbé csúszósak, ezeket főleg olyan helyiségekbe javasoljuk ahol fokozott az elcsúszás veszélye. Csúszásmentes greslapok 20xméretben már: 2. Bizonyos termékek megrendelhetők extra vastagságban is.


Ezeket elsősorban olyan helyekre kínáljuk ahol nagy terheket mozgatnak a felületen, targoncák járnak rajta vagy nehéz berendezésekt működtetnek. Burkolat webáruház, Zalakeramia, Gammakeramia, Mapei, Murexin webáruház, csempe, padlólap, burkolólap, greslap , csemperagasztó, fugázó, élvédő, laminált. Sziklamintázatú padlólap, mely fagyálló anyagból készült, így kül- és beltéren egyaránt lerakható. Mintázatával és megjelenésével meleg hangulatot kölcsönöz minden helyiségnek.


A száraz cipőtalpra vonatkozó csúszásmentességet az R9-Rskálán adják meg. KRONOS GRES PADLÓLAP 30X30CM 2MM FAGYÁLLÓ KÜLTÉRI. Cadra Mare csúszásmentes kültéri padlólap, Cadra Nuba csúszásmentes kültéri padlólap.


Castelvetro Flag Grey olasz greslap , fal és padlólap. Beléri padlólap nagy választékban nappalik, konyhák közlekedők burkolásához. Fagyálló és csúszásmentes , kültéri és beltéri használatra.


Gres padlólapok illetve mázas kerámia padlólap széles kínálatban.

DUBAI GRES PADLÓLAP 33X33CM KŐMINTÁS, FAGYÁLLÓ és még 2termék közül választhat a kategóriában. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! Csempe akció, akciós fahatású padlólapok, akril kádak. Beige, mákos greslap.


Rcsúszásmentességi fok, PEI V. Dobozt nem bontunk meg, teljes doboz rendelhető! Burkolat rendelésnél érdemes a szükséges mennyiségtől -kal többet rendelni. Az épületeket összekötő passzázs és a gépkocsi beállók gépjármű terhelésre. Jellegzetességek a fahatású, a betonhatású, a kőhatású és cementlap mintás burkolatok.


Bemutatótermünkben már kaphatóak a nagy méretű lapok is csúszásmentes , lappato vagy rusztikus felülettel. Szolgáltatásaink közé tartozik a tanácsadás, amit sokéves tapasztalatunk alapján vesznek igénybe vásárlóink.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések