Vitali, 8:20 AM

2017. július 7., péntek

Beltéri oszlop

Polisztirol oszlop burkolat fehér anyagának köszönhetően könnyedén a kívánt színre festhető, egy vízbázisú festékkel. Az oszlopfők felhasználhatóak meglévő oszlop , oszlopok, pillérek, dekorációs oszlopok díszítésére. Beltéri oszlop , mely használható. A beltéri skydancer motorja halk, kifejezetten erre tervezett.


Ennek a technológiának és a 240-es finomságú csiszolásnak köszönhetően a talpak egy teljesen egységes, tiszta felületet alkotnak.

Változatos csatlakozási lehetőségek (HDMI, USB) teszik teljessé a csomagot. Oszlop , oszloptalp, oszlopfő. Fantasztikus erőt sugallnak, ahogy tartják a rájuk rakott terhet, akár több emeletet is! Bánjunk tehát velük kellő tisztelettel, díszítsük őket. Miután kiválasztotta az Ön ízléséhez illő oszlopfőt, a következő lépés az oszlop burkolat választása.


Az oszlop három fő alkotó eleme közül a legnagyobb felületet az oszloptest jelenti. Fontos tehát, hogy az oszlop igényes, szép borítást kapjon.

Az ANRO gyártmányú oszlopok paraméterei egyedi gyártásban módosíthatóak. A Bovelacci hungarocell oszlopok fix méretben készülnek, de további oszlopköz vásárlásával van lehetőség az oszlop magasítására. Ebben a kategóriában találhatja meg a féloszlop Ünnepi dekorációnak, kirakatberendezésnek is alkalmasak a. A kül- és beltéri tornaeszközök sokszínűek, ezért változatos edzőteret lehet összeállítani velük kardió, ügyességi, saját testsúlyos feladatok gyakorlására. Nemcsak felnőttek, hanem gyerekek is használatba vehetik őket.


A közösség, a vendégek, kollégák mind közösen tudják használni, amikor csak akarják vagy. Díszléc, oszlop , rozetta, stukkó, konzol és még sok más termékeink közül választhat! Szeretne egyedi, dekoratív, modern és igényes díszítést? Akkor jó helyen jár!


Kültérre és beltérre egyaránt alkalmazzák, praktikussága és szépsége miatt. Homlokzatdíszek, stukkók nagy választékban! DekoStar = polisztirol stukkó, hungarocell díszléc, oszlop , rozetta, Led világítástechnika kültérre és beltérre egyaránt! A szerkezetbe épített lámpa még figyelemfelkeltőbb hatást kelt.


Az oszlopok nincsenek kifúrva, ebben illetve a méretre vágásban is kérheti munkatársaink segítségét. Ennek nettó felára: oszlop méretre vágása: 3. Ft, oszlop kifúrása: 3.

Ft Fa oszlop és gyám szállításban, daruzásában is tudunk segíteni, kérje ajánlatunkat még ma! A természetes, vulkanikus eredetű, az építészetben már évszázadok óta használt, kiváló minőségű és rendkívül jó tulajdonságokkal rendelkező, látványos és szép érseki kőből minden igényt kielégítő, egyedi tervezésű, széles körben felhasználható és exkluzív termékek egyaránt készíthetőek, az Ön igényeinek és kérésének megfelelően. Az oszlop mérete igény szerint választható a csarnok belmagasságához igazítható. Egyaránt rendelhető beltéri és kültéri kivitelben is.


Ennél a típusnál a teherbírás függvényében igen nagy, akár 10m gémhossz is választható, ezzel nagy hatótávolságot és lefedett munkaterületet kapunk. Behajtás megakadályozására vagy privát parkoló megvédése érdekében a legjobb megoldás. A behajtást vagy parkolást megakadályozza felnyitva, lecsukva ön kényelmeset keresztülhajthat felette. A piros fényvisszaverő csík az oldalán, hogy a parkoló zár is éjszaka jól látható legyen. DEKOSTAR épületdíszek - polisztirol (hunagorcell) díszléc, stukkó, rozetta, homlokzati és beltéri díszítőelemek, 3d feliratok, hungarocell betűk egyedi tervezése, gyártása!


Szalagparketták és AKCIÓS szalagparketták Hagyományos csaphornyos parketták Keményfa parketták és svédpadlók Bambusz padlók és szegélyek Laminált padlók Parafa burkolatok, parafa termékek Furnér parketták KRONO XONIC és KRONOSPAN vízálló padlóburkolatok WINEO exclusiv vízálló vinyl padlóburkolatok WOODLOOK SPC. Először érdemes eldöntenünk, milyen színösszeállításban, kő- vagy téglatípusban, esetleg csak festéssel szeretnénk-e felöltöztetni az adott felületeket. Az így képzett fal- vagy oszlop , burkolattal vastagodik, ezért a fedkövek szélessége az így kapott falvastagság, plusz túllógással számítható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések