Vitali, 8:20 AM

2016. augusztus 3., szerda

Színes lambéria

A ’80-’90-es éveknek van pár lakberendezős slágere, amiktől ma már a legjobb megszabadulni. Az egyik ilyen a boltív – boldog-boldogtalan boltívet épített – a másik pedig a lambéria. A legjobb a kettő együtt.


Színes és modern lambéria rendszerek belső terekhez. Mint lakberendezési eszköz, számos módon, méretben és színben használhatjuk fel lakásunkban. Megmutatjuk a legújabb lambéria trendeket!

A lambériát kezdetben a falak védelmében, a kíméletlen időjárással szemben használták, elsősorban kültérre. A felső szinten hagyományos (azt hiszem lakkozott) lambéria van. A szinek mélysége az anyag vékonyításával higitással lehetséges. Sokan azért készítenek lambéria burkolatot, mert így viszonylag egyszerűen és hosszútávon eltakarhatják. A fóliázott felületű színes (Interspan, Falco stb.).


Sötét előszobák, alacsony. Ha kicsit elvonatkoztatunk az emlékeinkben élő hagyományos felhasználásától, és kicsit újra gondoljuk, dizájnos eleme lehet otthonunknak. Megfelelő méret és színválasztással modern.

Vásárláskor fontos szempont,hogy a lambéria vastagságának megfelelő kapcsot válasszunk. A frissen elôkészített fafelületre elsô rétegben vizes higítású Fénylakk színes mélyalapozót vigyünk fel a fa elemek mindkét oldalára a gyártmányismertetô elôírásai szerint. Ezután minimum de inkább réteg színes fafesték felvitele ajánlott. MŰANYAG FALBURKOLAT ÉS ERESZALJA - Berta és Társa Kft. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat.


Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Plexi, plexi lemez ár műanyag lemez ár plexi lap vásárlás közvetlenül a gyártótól. OBI internetes oldalán és áruházaiban!


Laminált padlóink a fa természetességét nyújtják. Választékunkban jó ár-érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő rendszergaranciával. A lambéria festésével stílusosan és szépen óvhatjuk az érzékeny falakat. A bútorlap (laminált faforgácslap) a bútorgyártás fontos alapanyaga.


Nem összekeverendő a pozdorjával, ami főleg lenből és kenderből készűl (ma már nem nagyon használják). Amennyiben a lambéria rövidebb, mint a befedni kívánt fal függőleges mérete, kezdjen új lambéria csíkot, majd a fennmaradó darabbal folytassa a lambériázást a következő. Natúr lucfenyő lambéria (96x15mm) A lucfenyő lambéria időtlen-idők óta az egyik legfontosabb ipari alapanyag az erdészetek számára, a lucfenyő világossárga, matt színárnyalatú fa, gesztje nem színes.


Többféle profillal elérhető. Mikor vásárolni megyünk, nem kellemes ha elszakad a táskánk, vagy ha egy nagy kosarat kell cipelnünk. Ezek helyett strapabíró műanyag táskákat vegyünk.

Környezettudatos, ráadásul trendiek is, és színesek. A színes tárgyakról lecsorogna a festék, egyes házak elveszítenék a homlokzatukat és az ablakok helyén beesne az üveg, amit már nem tart a műanyag ablakkeret. Ha a műanyag nélküli világban belépnénk a házak belsejébe, azt vennénk észre, hogy elvesztek a vezetékek műanyag szigetelései, nem lennének padlóburkolatok, lambéria falburkolat , a bútorok egy része.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések