Vitali, 8:20 AM

2016. augusztus 16., kedd

Csomagleszorító háló

Order by 5:15pm and get it tomorrow. Praktikus megoldást kínál csúszkáló, esetleges törékeny csomagok egyszerű rögzítésére. CSOMAGLESZORÍTÓ HÁLÓ KAMPÓS 380X750X4MM 1DB és még termék közül választhat a kategóriában. Autófelszerelés és autós kiegészítők, használja gépkocsiját Praktikusan!


Autós tárolók, rakomány rögzítő spaniferek! Webáruház számára fontos a Vásárlóink és a Kollégáink testi épsége, ezért kérünk, hogy tájékozódj weboldalunkon az aktuális intézkedéseinkről - IDE kattintva! Elasztikus csomagleszorító háló , műanyag karabínerekkel, melyek igényszerint áthelyezhetőek az oldalakon.


Bírja az igénybe vételt, hosszútávon is jó. Hasonlítsa össze az árakat! Lampa csomag leszorító háló - fekete, Stunter Store. Jobb első utasülésre rögzíthető tároló háló. Optimális olyan tárgyak.


UV álló, kimondottan kültérre fejlesztve. Motoros elasztikus csomagleszorító há. Ez a trailer háló egy egyszerű módja annak, hogy biztosítsa a rakományt gyorsan.


Ezt a hálót tervezték, hogy nyúljon elhelyezésére magasabb, nagyobb tárgyaknak. Szervezi és biztosítja a rakományt a szállításkor. Az Ön kosara jelenleg üres. A háló UV-stabilizált.


Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találja. Heveder, gumipók, háló kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Szállítás: 2-munkanap. Tároló, ülésre rögzíthető fekete háló.


A képek bizonyos esetekben illusztrációk! Kérjük, minden esetben a leírásra hagyatkozzon. Amennyiben bizonytalan, vegye fel velünk a kapcsolatot! Fizetési és szállítási információk. Húsvét, Karácsony) előfordulhat, hogy 1-nappal hosszabb a szállítási idő, de azért dolgozunk, hogy.


Csomag akár másnapra, de kb. Háromrészes túratáska csomagtatóra. A csomagleszorító háló segítségével a kapacitás növelhető. Fényvisszaverő csíkok a biztonságért. D polyester, 420D nylon.


Hosszabb, akár többhetes túrákhoz. Az acélhorgok segítségével a háló könnyen rögzíthető, és ezáltal a poggyász a motorkerékpárra erősíthető. Rugalmas háló mm PP bevonatú Ripstop.


A tartós, mégis rugalmas anyag a csomagok formáihoz igazodik, így gyakorlatilag bármilyen alakú tárgy rögzíthető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések