Vitali, 8:20 AM

2016. augusztus 17., szerda

Tető számítás

A tető típus megadása után, ami lehet félnyereg tető , kontyolt tető , nyeregtető, adjuk meg a tetőszerkezet hajlásszögét, a tető hosszát, és a tető szélességét. A program ezután kiszámolja a felület nagyságát, és kétfajta tetőre adja meg az árakat. Ellenkező esetben a számítás lehet hiba.


Végtére is, a program lehetővé teszi csökkentették a fő tető alá a tető oldalsó oromzatok. A számítás , akkor megjelenik egy néhány számot: a méret vagy a mennyisége építőanyag fele a tető és a zárójelben - teljes méretben vagy térfogat.

Négyzetméter számítás például még akkor is jól jöhet amikor egy fóliasátort takaró fóliával be kell vonni, hogy ahhoz hány négyzetméter fóliát kell vennünk. Hogyha már az építkezésnél maradunk annak a meghatározása, hogy egy adott tető felületre hány négyzetméter tetőcserép kell. Egy új tető építése alapos kalkulációt igényel.


Mind a tetőszerkezet, mind a fedőanyag, mind pedig a tetőfedő szakember munkadíja befolyásolja a tetőkészítés költségét. Hiszen egyik tető sem hasonlít a másikra, így minden tetőépítés és tetőfelújítás külön kalkulációt igényel, hogy az építtető maximális tervezési biztonságot tudhasson magáénak. A szélessége a ház, a magasság az elejétől a tető gerincen és a szélessége a túlnyúlás hossza az szarufa számítás , a távolság a ritmusra.


Ugyanez a program készít egy rajzot a szarufák méreteirol.

Különösen hasznos lesz azok számára, akik úgy döntött, hogy a szarufák a kezével. Szulfát nevű felhasználó válasza: Igen így is ki lehet számolni,jól gondoltad. X,így ki tudod számolni a szöget és a százalékot is.


Tetőfőrmák Q Nyeregtető: két azonos vagy eltérő hajlású, összemetsződő tetősík és két oromfal (vagy tűzfal) által határolt derékszögű négyszög (vagy attól kissé eltérő) alaprajzú tető. A derékszögű háromszög területe és kerülete. Hány négyzetméter lenne kb? Ehhez segítség a Tető kalkulátor alkalmazásunk, amivel otthonról, kényelmesen, a családdal megvitatva tud tájékozódni a témában, hogy az Ön ízlésének legmegfelelőbb cserepet válassza. A vízzáró fedés működési elve, hogy a tető hajlásszögéből eredően gyorsan elvezeti a tetőről a vizet, eközben a szokásos körülmények között számottevő csapadék nem juthat a fedés mögé.


Bemutatom, hogyan kell kimérni a tető dőlését a szarufa hoszát. Hogyan olvassuk a méretarányos tervet és. Adjon szabadságot a képzeletnek és tervezze meg álmai házát látványtervező programunkkal, vagy vegye igénybe tető látványtervező szolgáltatásunkat,. Ingyenes cserépmennyiség számítás. Miután megrajzoltad a tető felülnézeti kontúrját, és a párbeszéd sorban a Ferde élnél jelenik meg ki kell jelölni azokat a tető éleket, ahonnan ereszt szeretnél kialakítani.


Természetesen előtte be kell állítani a tető paramétereit, amiket a fenti képen látsz, mint tetőtípus, hajlás fokban vagy lejtés százalékban, eresz magassága és a tető alsó éle. A hosszúságot a gördülő listából válassza ki, a mennyiséget be kell írni az ablakba. A gyalu ikonnal a gyalulás ára is hozzáadódik, a cseppecske ikon a felületkezelést, impregnálást jelenti.

A kuka ikonnal törölheti az adott sort. Tervrajz számítás Anyag kigyűjtés Gépkölcsönzés Webshop. Skandináv Fatelep - minőség közel Önhöz. A fatelep, ahol megtalálja, amit keres. A hengert két párhuzamos alap, tető és palást képzi.


A palást merőleges az alapra, amit kör alkot. Számítás menete Kapcsolódó linkek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések