Vitali, 8:20 AM

2016. augusztus 3., szerda

Álmennyezet méretek

A Rigips által forgalmazott álmennyezeti rendszerek korszerű építészeti megoldások alkalmazását teszik lehetővé. A nagytáblás, valamint a kazettás és sávos álmennyezetekkel az épület különböző tereiben egységes álmennyezeti koncepciót jeleníthetünk meg. Ha ez is célként szerepel a kialakítás során, érdemes egyedi megoldások után nézni. Kazettás álmennyezet tudástár: Látszóbordás kazettás álmennyezet : A látszóbordás kazettás álmennyezet rendszer látszó, fehérre lakkozott, fém fő- és keresztprofilokból áll. A főprofilok felfüggesztése gyorsfüggesztőkkel történik.


Ezeket a födémhez a megfelelő dűbelekkel rögzítik.

A zárójelben szereplő értékek kettős álmennyezet esetén. Gyors, esztétikus, javítja a hőszigetelés valamint a fal, álmennyezet akusztikai teljesítményt. Ideális meglévő falak hőszigetelő vagy hanggátló teljesítményének növelésére, valamint vékony falak építéséhez.


Profitáljon Ön is a Bau-Systeme Kft. Ha fokozni szeretnénk a. Az álmennyezet teherhordó elemeit tilos műanyag beütődübellel rögzíteni. A Rigips szerkezetek építéséhez a rendszerhez tartozó profilok és tartozékok használata szükséges.


A minősített válaszfalak, álmennyezetek, tetőterek, aknafalak és egyéb szerkezetek kivitelezéséhez kínálunk profilokat, rögzítő elemeket, csavarokat, és minden kiegészítő elemet, ami az építéshez elengedhetetlen.

Alábbi álmennyezet szigeteink standard termékként folyamatosan elérhetőek, bemutatótermünkben, üzletünkben jellemzően azonnal átvehetőek, az eseti készlethiány esetén 2-munkanapon belül vihetőek. A rácsos álmennyezeteket OPEN-CELL típusú, beltéri álmennyezetek, amelyek lehetővé teszik a kereskedelmi belső terek modern, tartós és praktikus kialakítását. A függönyök legegyszerűbb rögzítését a műanyag mennyezeti sínek teszik lehetővé.


Minden stílusú lakásban jól mutatnak, az akár gipszkartonba is rejthető műanyag mennyezeti sínek. Ismerje meg bővebben a legköltséghatékonyabb karnis megoldást! A kazettás álmennyezet feletti tér ideális hely a technológiai berendezések és vezetékek elhelyezésére kihasználni (villany, szellőzés, stb.) A kazettás álmennyezetek gyorsan és könnyen szerelhetők. Ha a fal anyaga megkívánja más típusú rögzítőeszközökkel kell megoldani.


A sokoldalú acéllemez. Cégünk a síklemezek területén belül a hazai piac egyik legnagyobb termék kínálatával várja a vásárlókat. A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után.


Készítsen letisztult, monolit álmennyezetet a Clip-in rejtett bordás fém álmennyezeti rendszer segítségével. Külön érdekessége a rendszernek, hogy nem csak szélességben hanem magasságban is van választék. Magassági méretek 15-, 38-, 50- mm. A rendszer egyszerűségéből fakadóan, a különböző szélességű és magasságú.


A Base rácsos fém álmennyezet nem más, mint egy áttört alumínium cella álmennyezet , amelyet U-alakúra hengerelt profilok alkotják. Ezen profilok összeállítva 6x 6mm-es paneleket eredményeznek, amelyek beilleszthetőek a T-tartószerkezetbe. A különböző cella méretek , különböző színek egy sor lehetőséget.

Rejtettvilágítás ledfényforrásokkal xps polidekor álmennyezet szigetekben katalógus és prospektus pdf fájlban Rendelje meg bemutatótermünkben: Budapest III. OWA álmennyezet lapok és profilok (álmennyezeti sinek) (az ábrák, fotók az OWA hivatalos katalógusaiból származnak) Az Owa, a három legnagyobb Magyarországi álmennyezeti lap forgalmat lebonyolító gyártó eggyike. Vásárlás: Gipszkarton árak, eladó Gipszkartonok. Akciós Gipszkarton ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Olcsó Gipszkarton termékek, Gipszkarton márkák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések