Vitali, 8:20 AM

2016. augusztus 17., szerda

U profilok

UPE European standard U channels ( U profile) with parallel flanges. UPE steel beam specifications, dimensions, properties. Melegen hengerelt U profil Az acél U profilokat főként építkezéseknél használják, csarnokok, illetve különböző fém gyártmányok készítésénél, de ugyanakkor különféle alkalmazási formái vannak civil- és ipari területeken egyaránt. U profilokból készíthetőek például polcrendszerek, állványok, fémkeretek. Közepes szilárdsággal rendelkeznek, jól megmunkálhatóak, eloxálhatóak, ezáltal felületük esztétikussá válik.


Alumínium U profilok webáruházunkban.

A hideg megmunkált profilok a következőképpen használhatók: a) Acél szerkezeti (fő) elemekként polgári, ipari, agrotechnikai építési. Az U -profil formájának köszönhetően lemezélek, mozgó alkatrészek védelmére szolgál és emellett esztétikai élzáróként is használható. Az U - gumiprofilok esetleg ki tudnak váltani élvédőket, üveg élvédőket vagy akár L-profilokat is a felhasználási területtől függően. U profil - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre.


Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Budapest Lőrinci út 43. A Item profilok típusai. Item aluprofil, Bosch profil és Minitec gyártmányú alumínium profilokkal.


U -acél, és egyéb vasanyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél.

Az üvegezés, az üvegfeldolgozóknak alehetőségek széles spektrumátjelenti az üveg, azablakok és a keretek megmunkálásában. Kezdve akivágásnál, a lapok és ablakok rögzítésén és az ahhoz szükséges mérési technikán keresztül egészen az ólom vagy réz üvegezésig. Lemez élek, üveg szegélyek, műanyag,fa és fémszegélyek éleinek takarásához,védelméhez.


Minden igényre a megfelelő profilt: A Bohle hatalmas és teljesen pontosan mérethez igazított választékot kínál az üvegezési- és tükörprofilokból a beltéri és kültéri kialakítások védelmére és megjelenésének javítására. Standard profilok A standard profiloktól, az ovális csöveken, Z-és U -profilokon át, egészen a speciális profilokig. U -acélok árak, és további információk, specifikációk. Legyen az cső, L-profil, U. Vállalunk egyedi méretű szilikon éltömítő U profilok gyártását mintadarab vagy műszakirajz alapján!


Szilikon U profilok gyártása és értékesítése ! Használhat ó fém, üveg, fa és műanyag lemezek - táblák éleinek védelméhez és lezárásához. Kézikocsik, csónakok, szállítójárművek rugalmas ütközőjeként. A GRP U-profilok (csatorna profilok ) mindenféle szerkezet alapelemeiként szolgálhatnak.


Használják őket lépcsőknél, kifutóknál, színpadoknál, szennyvíztisztító telepeken, tartószerkezeteknél és hidaknál. Rugalmas-flexibilis U profilok lemez élek,fa,műanyag és üveg szegélyek védelmére. Lemezek és üveglapok éleinek szigeteléséhez egyaránt alkalmas.


Profilgumik széles választéka található meg kínálatunkban. A profilgumi használatos a háztartásban, az iparban, mezőgazdaságban, építőiparban stb. A profilok stabilitásuknak és csúszásgátló tulajdonságaiknak köszönhetően hozzájárulnak a munkahelyi biztonság növeléséhez.

A magas alakstabilitású elemek előnye az egyszerű és gyors beépíthetőség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések