Vitali, 8:20 AM

2016. augusztus 22., hétfő

Gyűrt anyag

Gyűrt voile függöny anyagok Az anyagában gyűrt voile függönyök vasalást nem igényelnek, így mosás után nedvesen azonnal felrakhatók. A voile a szövött fényáteresztő függönyök első igazán nagy áttörést hozó alapanyaga, amely kicsit vastagabb, mint az organza, de mégis áttetsző, finom, lágy kelme. SHEILA gyűrt taft, ekrü dekorációs anyag , maradék darabok. Gyűrt taft, lila sötétítő, dekorfüggöny anyag aTextilpont Lakástextil Webáruház kínálatából.


Gyürt hatású hurkolt anyag rászórt arany festessel.

Fekete fehér apró kockás, gyűrt anyag. Közép vastag, Kellemes tapintású kevert összetételű. A cikkszámban a kötőjel utáni szám, a szállítmány sorszáma. Az egyes szállítmányoknál a gyűrésben és színárnyalatban lehetnek eltérések. Ez az anyag azért is volt már az ősi kultúrákban is nagy kedvenc, hiszen könnyen festhető, így nem véletlen, hogy az uralkodók is előszeretettel viselték a selyemből készült kreációkat.


A selyem egyik kedvező tulajdonsága, hogy rendkívül puha tapintású, amely igen kényelmes viseletet biztosít. Hatása manapság sem. Csak a készlet erejéig kapható!

Szatén 15-Halvány zöld kétoldalú szatén. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Blúz-és ruhaanyagok, Dubai City Kft. Dönthet egyszínű vagy mintás, csíkos vagy pöttyös mintázat mellett, választhat jó tartású, vagy a légiesen könnye áttört hálószerű anyagot. Az önmagában gyűrt függönyök vasalást nem igényelnek, ezért könnyen kezelhetőek. Közkedvelt anyag , a nyomott minták miatt óriási választék áll a varrni vágyok rendelkezésére. A flitteres jersey egy különböző méretű, sűrűségű és formájú, felvarrt vagy ragasztott flitterekkel díszített anyag , változatossá teszik az élénk textilek kínálatát.


Alkalmi öltözetekhez és jelmezekhez, táncruhákhoz. Függönyök, sötétítők, drapériák, vánkosok és egyéb lakástextíliák. Kedves vásárló, köszönjük, hogy meglátogatta internetes üzletünket. A taft méteráru 1 poliészter alapanyagú textília, nehéz, sűrű szövésű anyag. A hullámoknál, töréseknél szépen fénylik, felülete lehet sima vagy gyűrt.


Elegáns, jól kezelhető anyag , így kedvelt alapanyaga a menyasszonyi ruháknak, alkalmi ruháknak. Airplus fólia Airplus térkitöltő Airplus térkitöltőanyag biztonságos csomagolás csomagkitöltő anyag csomagolás csomagolástechnika csomagolás trendek csomagoló csomagolóanyag dekor kreppelt papír dekor kreppelt térkitöltő papír dekor papír Fagyapot fenntartható gazdaság gyűrt papír hulladékcsökkentés IKEA. Légiesek, könnyuek, és rendkívül széles színválasztékban állnak a vásárlók rendelkezésére, maga az anyag pedig több pozitív tulajdonsággal rendelkezik, például strapabíró és kellemes tapintású.


Szinte nincs olyan árnyalat, amiben ne lehetne szatén szalagokat beszerezni, emellett manapság már olyan termékek is.

Szege Bakay Nándor u. Könnyen takarítható kisebb szennyez? Papier Plus-térkitöltő gyűrt papír. Massive Range of Upholstery Fabrics Online.


Very Helpful Staff, Great Customer Service, Fast Quick UK Delivery.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések