Vitali, 8:20 AM

2016. augusztus 25., csütörtök

Ip68 védelem

Az IPszabvány a telefon (vagy bármilyen más elektromos szerkezet) por- és vízállóságát jelöli. Az első számjegy a mechanikai behatolástól való védelmet jelöli. A második számjegy pedig a vízállóság mértékét. Minél nagyobb értékűek a számjegyek, annál komolyabb védelemről van szó.


IP Kód (IP védettség): Elektromos üzemű készülék burkolatai által biztosított védelem mértéke. Az IP védettség az elektromos berendezések, illetve készülékek burkolatai által nyújtott védettségi fokozatnak az osztályozására szolgáló rendszer.

Ez a kódrendszer jelzi, hogy mekkora fokú védelmi értékkel rendelkezik. Az IP-védettség egyfajta Nemzetközi Védettségjelölés, mely az angol International Protection Marking kifejezés rövidítése. Egy adott műszaki berendezés áramköreit védő kialakítás (készülékház) környezeti behatások elleni védettségét jelzik vele.


Természetesen a teljeskörű IPvédelem és a katonai MIL-STD-810G szabvány is kipipálva az igazán karcsú (1 mm) és könnyű (216g) telefonnal. Gorilla Glass védelmet kapott és kesztyűvel is kezelhető! Az AGM gyár a JBL-el karöltve kristálytiszta sztereó hangzást alkotott a telefonnak. A „8” a vízállósági értéket mutatja, jelen esetben azt jelenti, hogy az eszköz kibírja folyamatos víz alatti tartózkodást 1m mélységig.


Ha ez az eszköz egyébként teljesen porvédett is, akkor a teljes minősítése IP68.

IPvs IP: We explain how they’re different and why you should care. Az ellenálló telefonok, amelyeket ma outdoor telefonoknak is neveznek, képesek sok mindent elviselni. A masszív kialakításnak köszönhetően még extrém bánásmódot is kibírnak, és az SOS gombnak köszönhetően akkor is hívhatja az alapértelmezett telefonszámot, ha a kezén kesztyű van, vagy ha nem tudja a számot tárcsázni a listából. IPvédelmet kaphat a OnePlus Pro - Elvileg a startdátum és a specifikációk is megvannak, három héten belül bemutatkozhat két, hatalmas OnePlus csúcsmodell.


Az igazi strapatelefonok IP jelölést kapnak. Ez nem az ütésállóságra, hanem a víz és por elleni védelemre utal. A por esetén egy hatos, míg a víz esetén egy nyolcas skálán jelölik a védelem erősségét. Az IPeszerint mind a két esetre a legerősebb védelmet jelenti.


De hogy kicsit részletesebben is értsétek a. A tömszelence anyaga halogénmentes Poliamid. Mit jelentenek az IP számok? Ingress Protection-nak is szokták nevezni, ami behatolás elleni védelmet jelent. A védettséget két csoportba sorolták, az első csoportban a szilárd testek, a második csoportban a víz elleni védelem tatrtozik.


Az alábbi táblázat mutatja meg, hogy melyik szám mit jelent. A Galaxy SActive egy megerősített, strapabíróbb konstrukciója az eredeti S7-nek. Az IPitt is megmaradt (azaz méterig, kb. fél órát bír ki a készülék), viszont egy katonai szintű MIL-STD-8minősítéssel is megtámogatták az aktívabb emberek kedvéért. Ez a már az SActive-nál is bevetett extra védelem további.


Ebben a videóban a vízállóságról fogok beszélni és azon belül is arról, hogy ha meglátjátok például egy telefon leírásában, hogy IP5 az pontosan.

Mikrohullámú mozgásérzékelő fehér színben, IPvédelem. Szállítási idő: nap. Nokosóra IP-as védelemmel és alvásfigyelő funkcióval. A lejárat előtt ennyi idővel kérem az értesítést. Kérem az emlékeztetőt!


Emlékeztető az akció lejáratáról! Az akció lejárta előtt órával elküldjü. GENKAMERA: Hátlap: SuperSensing Cine Camera 40MP Cine. IPVédelem ÉS MÁS HASZNOS FUNKCIÓK BIZTONSÁGBAN.


A Navon Rock IP-as védelmének köszönhetően jól bírja a strapát. A csepp- és porállóságon felül a készülék az alábbi funkciókat kínálja: Bluetooth, GPRS, FM Rádió vezeték nélkül, MPlejátszó, zseblámpa, számológép, naptár, ébresztőóra, jegyzet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések